(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ JA TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
140-vuotias Kverneland Group on johtava, monikansallinen maatalouskoneita ja maatalouden palveluita tuottava yritys, joka työllistää lähes 2500 työntekijää ympäri maailman. Kvernelandin fokus on innovaatioissa, mikä näkyy ainutlaatuisissa ja laadukkaissa ratkaisuissa ja jonka laaja ammattimaisen viljelyn tuotevalikoima pitää sisällään maanmuokkaus- ja kylvökoneet, rehu- ja paalinkäsittelylaitteet, levitys- ja kylvökoneet, kasvinsuojeluruiskut sekä elektroniset ratkaisut maataloustraktoreihin ja koneisiin.
Agritek Oy on yksi Suomen suurimmista maatalouskonekaupan yrityksistä, joka toimii yksityisen, koko maan kattavan kotimaisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Yrityksen liikevaihto on noin 40 milj. € ja henkilöstömäärä 20. Agritek Oy:n edustamia traktori- ja työkonemerkkejä ovat mm. New Holland, Case IH ja Kverneland. Agritek on osa SGN Groupia, joka on kaupan alalla jo yli 80 vuoden ajan menestyksekkäästi toiminut suomalainen perheyritys.

 

Kasvussa oleva työkonemyyntimme etsii kahta ammattilaista,

Kverneland-työkoneiden MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ JA TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖNÄ tehtävänäsi on vastata työkoneiden ja erityisesti Kverneland-tuoteryhmän myynnistä sekä sen kehittämisestä. Vastaat olemassa olevan jälleenmyyntiverkoston ylläpitämisestä, kouluttamisesta sekä tukemisesta ympäri Suomen. Osaat luoda myynnin mahdollisuuksia tapaamalla myös loppuasiakkaita yhdessä jälleenmyyjien edustajien kanssa. Keskeisessä roolissa on myös yhteydenpito ulkomaisiin päämiehiin. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen ja kokemusta maatalouskoneiden kaupasta. Tarvitset tehtävässä vakuuttavaa esiintymistaitoa ja kykyä innostaa. 

TUOTEPÄÄLLIKKÖNÄ tehtävänäsi on vastata vastuualueellesi erityisesti Kverneland-tuoteryhmän kuuluvien myynnin tukimateriaalin tuottamisesta, markkinaselvityksistä, tuotetietouden ylläpidosta ja hinnoittelusta. Olet mukana kehittämässä kampanjoita ja muita markkinointitoimenpiteitä. Tehtäviisi kuuluu myös myyntitiimin tukeminen asiakassuhteiden hoidossa esim. tuotekouluttaminen. Toivomme sinulta alalle soveltuvan koulutuksen. Voit olla työuran alkuvaiheessa oleva, jolla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta maatalouden työkoneista. Olet asiakaslähtöinen ja omaat systemaattisen toimintatavan.

Molemmissa tehtävissä avainasemassa on aito kiinnostus alaa kohtaan sekä tahto kehittyä alan asiantuntijaksi. Tarvitset tehtävissä myös englanninkieltä, muu kielitaito on eduksi. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Molemmat tehtävät edellyttävät jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, joiden haasteet suovat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissa maatalouskaupan toimialalla. Työskentelet alan johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa. Työkaluiksi saat motivoituneen työyhteisön sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät. Me perehdytämme sinut tehtävääsi, joten kaikkea alaan liittyvää ei tarvitse osata aloittaessasi.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Kerrothan hakemuksessasi, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.