Myyntipäällikkö ja Tuotemyyntipäällikkö
Tracegrow Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Tracegrow Oy
Tracegrow Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen cleantech-yritys, jonka liiketoiminnan ydin perustuu kiertotalouteen. Yritys on kehittänyt ainoana yrityksenä maailmassa suurta huomiota ja palkintoja saavuttaneen teknologian, jonka avulla käytettyjen alkaliparistojen hivenaineista, sinkistä ja mangaanista, voidaan valmistaa tehokkaita ja puhtaita, maailman ekologisimpia sinkki- ja mangaanipohjaisia mikroravinnetuotteita maanviljelyyn. Tracegrow Oy on käynnistänyt tuotannollisen toiminnan uudessa Kärsämäen tehtaassaan kesällä 2018 ja lähivuosien tavoitteena on erittäin merkittävä myynnin kasvu. Yrityksen hyvä rahoitus- ja omistustausta mahdollistaa vahvan panostuksen sen ainutlaatuisten tuotteiden kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. 

Etsimme nyt myyntiorganisaation avaintehtäviin kahteen eri positioon huippuosaajia:  

Sales Manager / Myyntipäällikkö

 • Vahvistamme myyntitiimiämme lisäämme voimaa kansainväliseen uusasiakashankintaan Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Ydintehtävänäsi on toimialueidesi potentiaalisten jälleenmyyjien ja lannoitesekoittajien etsiminen, tunnistaminen ja kontaktointi.  Työssäsi prosessoit systemaattisesti ja järjestelmällisesti saadut kontaktit ja liidit lähi- ja etätapaamisten kautta tarjoukseen ja kauppaan saakka. Kun toiminta etenee, niin tulet vastaamaan myös omien nimettyjen asiakkuuksiesi myynnin kehityksestä ja hoidosta.

 

 • Tehtävässä onnistumisen edellyttää soveltuvaa kaupallista/ teknistä koulutusta ja vahvoja näyttöjä onnistuneesta uusasiakashankinnasta ja myyntityöstä mielellään kansainvälisissä tehtävissä. Lisäksi sinulla on jo kertynyt kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta uusasiakashankinnasta ja sen menetelmistä ja työkaluista

 

Technical Sales Manager/ Tuotemyyntipäällikkö

 • Etsimme myynnin tukemiseen ja aktiiviseen asiakasrajapinnassa tapahtuvaan tekniseen myyntiin vahvaa maataloustaustaista ammattilaista, joka kehittää ja koordinoi yrityksen tuotteiden maatalousteknistä sovellusosaamista.

 

 • Tuotemyyntipäällikön tärkeimpänä tehtävänä on jakaa, kouluttaa ja viestiä yrityksen tuotteiden ominaisuuksia ja käyttötapoja myyjille, jälleenmyyjille, lannoitesekoittajille ja heidän asiakkailleen maanviljelijöille ja osuuskunnille. Em. koulutettavat ominaisuudet liittyvät esimerkiksi kasviravitsemukseen, käyttöajankohtaan, käyttömääriin, kasvilajikohtaisiin suosituksiin, ekologisuuteen ja viljelykokeisiin yms.

 

 • Tehtävässäsi vastaat mm. tuotekoulutusten rakentamisesta ja toteuttamisesta kansainvälisten jälleenmyyjien myynnin kouluttamiseksi. Lisäksi vastuullesi kuuluu viljelykoetoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä niiden tulosten jalostaminen esitettävään muotoon. Työssäsi toimit yrityksen edustajana esiintyen alan seminaareissa ja konferensseissa puhujana.

 

 • Koulutukseltasi olet esim. agronomi ja sinulla on vahva osaaminen ja jo kertynyttä työkokemusta lannoitteista ja/tai maataloudesta.

 

Edellytämme kummassakin tehtävässä samoja perusominaisuuksia eli itsenäisyyttä, ulospäinsuuntautuvuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja ja valmiutta esiintyä alan kansainvälisissä tapahtumissa. Tehtävät vaativat hyviä kirjallisia ja suullisia englannin kielen taitoja. Muu kielitaito on tehtävissä selkeä etu. Lisäksi molemmissa tehtävissä odotetaan valmiutta matkustaa tarvittaessa sekä asiakastapaamisiin että alan kansainvälisiin tapahtumiin.  Tehtävissä edellytetään myös valmiutta työskennellä etänä. Ts. työpaikkasi sijaintia ei ole rajattua.  

Lisätietoja tehtävistä antavat Eezy Personnelin konsultit Heikki Laitala 040 7263395 ja Sirpa Kaustinen  050 5981662

Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi oheisen linkin kautta viimeistään  24.10.2021 mennessä.

 

Sijainti: Suomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1511550
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite