(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö ja Palvelusuunnittelija
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haluatko työskennellä myynnin parissa voimakkaasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Yrityksemme hyvän kasvunäkymän vuoksi vahvistamme myynti- ja suunnittelijatiimiämme kahdella uudella työntekijällä.
Etsimme siis kasvavaan tiimiimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin ja PALVELUSUUNNITTELIJAA Tampereelle tai Helsinkiin

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoista paikkaa mahtavassa tiimissä, kasvavassa yrityksessä, jossa tavoitteenamme on olla lähellä asiakasta ja palvella hyvällä fiiliksellä! Tukena sinulla on alan parhaat ammattilaiset, perheyrityksen tarjoama matala organisaatio ja hyvät työkalut tehdä tuloksellista työtä.

MYYNTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat siivouspalveluiden myynnistä ja uusasiakashankinnasta toimitilasegmentissä. Haet oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti uusia potentiaalisia asiakkuuksia ja osallistut olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä palveluorganisaatiomme sekä muun myyntitiimimme kanssa. Työsi sisältää myynnin strategista suunnittelua sekä operatiivista asiakkaiden kontaktointia, asiakastapaamisten ja neuvotteluiden järjestämistä, tarjousprosessien läpivientiä sekä sopimusten huolellista laadintaa. Tehtävässä saat toimia itsenäisesti ja kasvattaa vastuullisesti pääkaupunkiseudun asiakaskuntaa. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle. Fyysinen työpisteesi on Helsingissä. 

Myyntipäälliköltä odotamme tavoitteellista ja kaupallista asennetta, rohkeaa asiakkaiden kontaktoimista sekä kykyä verkostoitua. Sitkeys ja sinnikäs asenne tekemiseen on edellytys menestymiselle myyntipäällikön tehtävässä.
Työ soveltuu sinulle, mikäli nautit nopeatempoisesta, runsaasti vuorovaikutusta sisältävästä ja asiakkaiden parissa tapahtuvasta liikkuvasta tekemisestä. Etsimme myyntipäällikköä, jolla on jo kokemusta palvelualan myynnin vastuista. Siivouspalvelualan ja/ tai kiinteistötoimialan osaaminen on eduksi hakijalle. Tehtävässä onnistuminen edellyttää englannin kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? Tule pian osaksi meidän mukavaa työporukkaa ja hae myyntipäällikön tehtävää tästä.

PALVELUSUUNNITTELIJAN TEHTÄVÄ

Palvelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu asiakaskohteiden siivousten mitoitukset, tarjouslaskentaa, kartoituskäyntejä ja tarjousten valmistelua. Toimit osana myyntisuunnittelutiimiä ja tuet myyntiä tarjousprosessin eri vaiheessa tehostaen myynnillisiä tavoitteita omalla työpanoksellasi. Teet tiivistä yhteistyötä palveluorganisaatiomme sekä muun tiimin kanssa. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle. Fyysinen työpisteesi sijoittuu omien toiveittesi mukaan Tampereelle tai Helsinkiin.

Palvelusuunnittelijalta odotamme kokemusta siivouksen mitoitusohjelmista ja taulukkolaskennasta sekä tarkkaa ja vastuullista otetta työhösi. Olemukseltasi olet energinen ja positiivinen ja kykenet työskentelemään myös kiireen keskellä.
Toivomme sinulta kykyä viestiä asioista selkeästi ja osaat ottaa huomioon asiakkaan tarpeet, niin sisäisten kuin ulkoistenkin. Odotamme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteista ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä on eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää englannin kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? Tule pian osaksi meidän mukavaa työporukkaa ja hae palvelusuunnittelijan tehtävää tästä.

LISÄTIEDOT
Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Katarina Katajainen puh. 040 480 2682, keskiviikkona 18.9 klo 9-11, perjantaina 27.9 klo 10-11 ja perjantaina 11.10.2019 klo 14.00-16.00.
Lue lisää meistä ja tehtävistä kotisivuiltamme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.