(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö ja automyyjä Toyota Willaan
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tule kanssamme rakentamaan uutta! Aloitamme Toyota-merkkiedustuksen ja avaamme Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan uuden Toyota Willa -myymälän. Toyota Willassa esittelemme ja myymme uusia Toyota-autoja ja palvelemme asiakkaita huoltoon liittyvissä asioissa. Erinomaista asiakaskokemusta rakentamaan tarvitsemme sinua, asiakaspalvelusta ja autoista innostunut myyntipäällikkö tai automyyjä! 

Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Uusien autojen myymisen lisäksi tehtäviisi kuuluu vaihtoautojen arviointi sekä huollon töiden vastaanotto ja luovutus. Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Olethan jo hankkinut kokemusta ja näyttöjä vaikuttavasta myyntityöstä. Aiempi autoalan kokemus erityisesti Toyota-merkin parista on suuri plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on yrittäjämäinen ja joustava asenne ja se, että tunnet vahvaa paloa tehdä autokauppaa ja kehittyä jatkuvasti työssäsi. Myyntipäällikön roolissa korostuu lisäksi innostava ja kannustava asenne sekä kyky rakentaa hyvää työilmapiiriä työyhteisöön. 

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 myyntipäällikkö Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa osoitteessa www.autokeskus.fi/tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 22.7.2019.