(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Image Wearille Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
  Image Wear on vuodesta 1959 toiminut vakavarainen suomalainen perheyritys. Olemme Suomen johtava ja Euroopan laajuisesti merkittävä työvaatetoimittaja. Vuonna 2017 työllistimme 153 ihmistä Suomessa ja 175 Virossa. Yhteen laskettu liikevaihtomme oli 29,3 M€. Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva Image Wear AS. www.imagewear.fi
 
Etsimme asiakkaallemme Image Wearille MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Vaasan alueelle. Tehtävä on vakituinen ja haku on suora rekrytointi asiakkaamme palvelukseen.
 
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta B2B-myynnin kentältä sekä aktiivista otetta asiakastyöhön ja uusasiakashankintaan. Kokemus työvaatealalta on eduksi, muttei välttämätöntä. Sinulla on hyvät valmiudet asiakkaiden kontaktointiin ja tuloksellisen myyntityön tekoon, pystyt toimimaan myyntikentällä itseohjautuvasti ja tavoitteellisesti molemmilla kotimaisilla kielillä. Ymmärrät myös myymälätoimintoja ja olet kiinnostunut kehittämään myymälän asiakaspalvelua ja toimintaa. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne, ja pystyt hallitsemaan monia asioita samanaikaisesti. Toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kanssa ja olet valmis ottamaan myös esimiesvastuuta.
 
Tehtäviisi kuuluu vastata Vaasan alueen myynnistä, asiakkuuksien kehittämisestä, uusasiakashankinnasta sekä myymälätoiminnoista. Tehtävänkuvaasi sisältyy asiakasrajapinnassa toimimisen lisäksi toimialueesi myyntitoimintojen suunnittelu, budjetointi ja kehittäminen. Toimit esimiehenä myymälän henkilöstölle ja vastaat myymälän asiakaspalvelun laadusta ja myös kehittämisestä.
 
Image Wear tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän laadukkaiden kotimaisten työ- ja suojavaatteiden parissa, ison talon edut sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Työpaikka on savuton ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Hae tehtävää 3.6.2018 mennessä, ja liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoive. Hakijoita käydään läpi jo hakuaikana eli älä epäröi vaan jätä hakemuksesi, mikäli kiinnostuit tehtävästä. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävään tai hakuprosessiin liittyen vastaa Adeccon Senior HR Consultant Nina Vesavuori, puh. 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntipäällikkö


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa