Myyntipäällikkö, I-Mediat Oy
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

I-Mediat on rohkeasti uudistuva media- ja markkinointipalveluita tarjoava yritys. Kustannamme maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Ikkuna ja Epari). Lisäksi tuotamme sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä tytäryhtiöidemme Myynninmaailma Oy:n ja somessa.comin kanssa. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 450 ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 45,9 M€.

Etsimme sinua

myyntipäällikkö

myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin I-Mediat Oy:n Viiskunta-lehteen Alavudelle.

Tehtävässä vastaat oman alueesi myynnistä ja markkinoinnista I-Medioiden yritysasiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä I-Medioiden muun yritysmyynnin kanssa. Lisäksi vastuullasi on Viiskunta-lehden asiakaspalvelu.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työkentän monikanavaisessa mediatalossa. Arkipäivää on nykyaikaiset työvälineet, vakavaraisen yhtiön ja konsernin edut sekä osaavan työryhmä. Saat tukea ja apua arjessa paikallislehtien myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavalta. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Alavudella, mutta tehtävää pystyt hoitamaan osittain myös esim. Seinäjoen toimistoltamme käsin. Työtä tehdään arkisin ma-pe 37,5h/vko.

Toivomme löytävämme asiakkaallemme hyvän tyypin, joka kokee myyntityön omakseen eikä pelkää solmia uusia asiakassuhteita. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa palveluhenkisyyttä ja itseohjautuvuutta.

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo, joka auttaa alueemme yrityksiä menestymään nykyaikaisilla markkinoinnin palveluilla. Viime aikoina tarjontamme on laajentunut erityisesti digitaalisen markkinoinnin suuntaan. Myyntipäällikön roolissa salkustasi löytyy koko I-Medioiden kattava palveluvalikoima printtimediaan, digitaalisiin palveluihin, markkinointiviestintään sekä painopalveluihin liittyen.

Kiinnostaako sinua työ mainonnan ja markkinoinnin ratkaisujen parissa? Haluatko olla mukana rakentamassa pohjalaisia menestystarinoita? Tule mukaan asiakkaamme I-Medioiden myyntitiimiin Viiskunta-lehteen! 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi viimeistään 20.9.2021 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli toimi nopeasti. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään RecRight -videohaastattelun avulla.

Rekrytoinnin hoitaa I-Medioiden puolesta henkilöstöalan ammattilaiset. Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Mäkelä, marjo.makela@go-on.fi. Tutustu Viiskunta-lehteen osoitteessa viiskunta.fi ja I-Medioiden markkinoinnin palveluihin osoitteessa i-mediat.fi.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497001
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Alavus, Seinäjoki