(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/ Hyvinvointiasiantuntija
Hyvinvointiakatemia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Tule meille töihin!

Hyvinvointiakatemia Oy on vuonna 2020 Tampereella perustettu hyvinvointiyhtiö. Missiomme on olla hyvinvoinnin edelläkävijä ja parantaa yritysten työhyvinvointia. Toimitilamme sijaitsevat Pirkkalassa.

Haemme hyvinvointitiimiimme kaksi myyntihenkistä

Myyntipäällikköä/Hyvinvointiasiantuntijaa

Olemme kasvuhakuinen yritys, joten toivomme Sinulta nälkäistä myyntiasennetta. Lähdet yhdessä kanssamme rakentamaan ja kasvattamaan hyvinvointia suomalaisissa yrityksissä. Erityisesti haluat tehdä kauppaa ja onnistua. Sinua voi osuvasti kuvailla sanoilla aktiivinen ja ahkera. Tartut rohkeasti toimeen, teet uusasiakashankintaa ja tapaat asiakkaita.  

Hyvinvointiasiantuntijana huolehdit omista asiakkuuksistasi ja niiden kehittämisestä. Ymmärrät asiakkaasi tarpeet ja osaat perustella heille oikean ratkaisun.

Olet sporttinen ja terveellisiä elämäntapoja arvostava myyntihenkinen persoona sekä vahva esiintyjä ja karismaattinen puhuja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on sinulle tärkeää. Ymmärrät unen, palautumisen, liikunnan ja ravinnon tärkeyden hyvinvoinnin osana.

Haluat tehdä myyntityötä jolla on suuri merkitys ihmisten hyvinvoinnille. Haluat monistaa hyvinvointia ja toimia pioneerina uuden tuotteen parissa.

Kokemus B2B myyntityöstä ja luovuus löytää ratkaisu asiakkaan tarpeisiin katsotaan eduksesi.

Odotamme joustavaa, tavoitteellista ja yhteispelihenkistä otetta työntekoon.

 

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja palkitsevan vakituisen työn hyvinvointimyynnin parissa. Maksamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tuloksiin sidotusta provisiosta.

Tarjoamme sinulle:

Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan hyvinvoinnin parissa
Nuorekkaan ja viihtyisän työympäristön, jossa on tekemisen meininki
Koulutuksen ja tuen kehittyä alan ammattilaiseksi
Vapautta ja vastuuta
2.500€/kk pohjapalkan (ensimmäiset 3kk korotettu pohjapalkka 3.000€/kk), sekä tuloksiin sidotut myyntiprovisiot ja bonukset

 

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: 

www.eWellness.fi
 


Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme mahdollisuudesta, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla 9.8.2020 mennessä osoitteeseen info@saarsalo.fi.

Lisätiedusteluihin vastaa arkisin myyntijohtaja Mikko Nykänen, puh. 040 567 6400.