(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, HUB Logistics
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

HUB logistics on suomalainen, kasvava logistiikkapalveluyritys. Omaamme liki 30 vuoden kokemuksen materiaalin ja tiedon hallinnasta. Palveluksessamme työskentelee noin 450 työntekijää 15 eri toimipisteessä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa yhdeksällä eri paikkakunnalla. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, Hakkilan automaattivarastopalvelu, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä, koska olemme sitoutuneet ottamaan täydellisen operatiivisen vastuun useista toimitusketjun toiminnoista ja prosesseista. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa https://www.hub.fi/

Oletko energinen myynnin ammattilainen, jonka hymy ja mahtava asenne välittyvät positiivisesti parantaen asiakkaan päivää? Haemme nyt itsenäistä ja vakuuttavaa persoonaa vahvistamaan HUB:in rivejä Myyntipäällikkö positioon.

Myyntipäällikkönä toimit uusien asiakkaiden parissa ja vakuutat heidät logistiikkapalveluidemme hyödyistä. Varmistat omalla ammattitaidollasi asiakkaan kannalta oikean kokonaisratkaisun ja olet myös mukana uuden palvelun haltuunotossa.

Työssä menestyminen vaatii kokonaisuuksien hallintaa, myyntihenkisyyttä ja kokemusta logistiikkapalveluista. Työmme on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään uurtamista sekä kestävyyttä. Osa asiakkaistamme toimii kansainvälisesti, joten tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Työssä tulee ajoittain matkustamista Suomen sisällä ja asiakkaalla käyntiä varten tarvitset ajokortin ja oman auton. Pääosa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta tehtävässä voi työskennellä myös muualta Suomesta käsin.

Tarjoamme sinulle mielettömän kotimaisen työyhteisön, jolla on aito tahtotila kehittyä ja tuottaa ympärilleen onnistumisia sekä kasvua. Uuden roolin myötä saat joustavan, itsenäisen ja palkitsevan työn, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Meidän kasvavassa tiimissämme menestyminen vaatii sosiaalista luonnetta, huumorintajua ja kiinnostusta olla kanssamme matkalla huipulle. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä tulokseen ja aktiivisuuteen perustuvasta bonuspalkkauksesta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 28.2.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Henri Repo, 0447590643, henri.repo@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.