(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Horeca)
Kruunu Herkku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kruunu Herkku valmistaa käsityönä kotona tehdyn makuista ja näköistä valmisruokaa lisäämättä niihin lisäaineita. Kruunu Herkun merkittävimmät asiakkuudet ovat ruokakauppojen palvelutiskit, horeca-asiakkaat ja valtakunnalliset tapahtumat.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja liikevaihtomme tulee tänä vuonna olemaan yli 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee noin 70 henkilöä.

Kruunu Herkun myyntikonttori on Espoon Kilossa ja tuotanto Juvalla Etelä-Savossa.

Kruunu Herkku Oy on Famifarm Oy:n tytäryhtiö. Famifarm tunnetaan Järvikylän kartanossa kasvatetuista salaateista ja yrteistä.

Olemme kasvuyritys ja odotamme vahvaa kasvua myös horeca-sektorilta. Haemmekin nyt Kruunu Herkulle aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ    (Horeca)

ottamaan kokonaisvastuun horeca-myynnin kehittämisestä.

Odotamme, että olet jo kokenut ja vahvasti verkostoitunut horeca-myynnin ammattilainen ja tunnet alan toimintamallit. Saat jo olemassa olevia vahvoja asiakkuuksia mutta haet myös aktiivisesti uusia mahdollisuuksia kasvattaa myyntiä toimialueellasi. Sinulla tulee olemaan merkittävä rooli koko horeca-liiketoiminnan kasvattamisessa ja asiakasyhteistyön kehittämisessä.

Odotamme Sinulta

  • Kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä horeca-alueella
  • Aloitteellista, tavoitteellista ja systemaattista toimintatapaa
  • Vahvaa halua myydä ja tehdä asiakasyhteistyötä
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Kaupallista tai keittiö/ravintola-alan koulutusta

Tarjoamme Sinulle itsenäisen kokonaisvastuun horeca-liiketoiminnan kehittämisessä. Laadukkaan portfolion, jonka kehitykseen voit aidosti vaikuttaa. Mukavan ja mutkattoman työyhteisön tuen tehtävässä onnistumisessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustava konsultti, Martti Louhelainen Nordic Progress Oy 0400-558 140.

Kiinnostuitko?  Hae paikkaa oheisen linkin kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen hakemuksesi ja cv:si. Odotamme saavamme hakemukset 23.9 mennessä.