(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (Horeca)
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Ainutlaatuiset valmistusmenetelmämme tekevät tuotteistamme maailman parhaita. Olemme suunnitelleet, kehittäneet ja rakentaneet tuotantolaitteemme itse taataksemme tinkimättömän Aito Lapin Maku -laadun.
Käytämme vain parhaita, valikoituja suomalaisia kirjolohia, jotka ovat kasvaneet maailman puhtaimmissa, suomalaisissa vesissä. Valmistuksessa korkealaatuiset raaka-aineet, perinteinen käsityö, huolellinen laadunvalvonta, yhdistettynä viimeisinpään huipputekniikkaan takaavat korkealaatuiset tuotteet, joista olemme aidosti ylpeitä.
Kala-Lapin toiminnassa ja tuotteissa korostuvat luonnollisuus, aitous, intohimo, tinkimättömyys ja oman tien kulkeminen perinteitä unohtamatta. Markkinat ovat ottaneet Kala-Lapin tuotteet vastaan innostuneesti ja huima kasvuvauhti vain kiihtyy.
Haluatko sinä antaa oman panoksesi tähän menestystarinaan?

 

Toiminnan kasvaessa haemme Kala-Lapille aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (Horeca)

vastaamaan Horeca-puolen myynnistä. Olet myynnin ammattilainen, jolle ovat alan toimintamallit ja verkostot tuttuja ja kunnossa. Asiakaskuntasi koostuu jo tutuista olemassa olevista asiakkaista, mutta haet aktiivisesti koko ajan myös uusia kaupan mahdollisuuksia. Otat vastuun oman työsi kehittämisestä ja myynnistä koko Suomessa. Olemme ylpeitä Kala-Lappi brändistämme ja se ohjaa meidän kaikkien tekemistä. Myyntipäällikön roolissa vastaat siitä, että brändilupauksemme tavoittavat meidän asiakkaamme!

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä Horecan parista
  • aktiivista ja motivoitunutta persoonaa, joka nauttii asiakkaiden tapaamisista sekä kaupanteosta  
  • systemaattista ja suunnitelmallista tapaa toimia
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • mahdollisuutta tehdä matkatyötä
  • vähintään B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden näyttää kykysi itsenäisessä myyntiroolissa
  • laadukkaan ja koko ajan kehittyvän tuotevalikoiman
  • mukavan työyhteisön tuen, joka auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi
  • kansainvälistyvän yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoasi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.