(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Myyntipäällikkö, Helsinki


WaBuCo Financial Services Oy on vuonna 1988 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo lähes 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia. Asiakkainamme on toista sataa eri aloilla toimivaa yritystä pienyrittäjistä kansainvälisiin yrityksiin, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä.


Haemme nyt WaBuColle uuteen rooliin myyntipäällikköä uusasiakashankintaan ja palvelujen myynnin kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde alkaa alkuvuodesta 2020.


Menestyt tehtävässä, jos olet proaktiivinen ja tuloshakuinen, ja innostut asiakaskohtaamisista ja palveluratkaisujen tarjoamisesta. Sinulla on hyvät verkostot sekä vankkaa kokemusta ja näyttöjä tilitoimistopalvelujen myynnistä. Olet vakuuttava ja konsultoiva myynnin ammattilainen.


Toimenkuvaasi kuuluu asiakkuuksien kasvattaminen ja hoitaminen itsenäisesti prospektoinnista tarjoushyväksyntään. Sinulla on motivaatiota ja näkemystä myynnin rakentamiseen. Tarvitset työssäsi suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä. Myyntialueesi on Uusimaa.


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen pohjapalkan ja edut, uuden roolin tuoman vapauden kehittää myyntiä sekä tehtävän haltuun ottamiseen tarvitsemasi tuen.


Kiinnostuitko?


Täytämme tehtävän yhteistyössä Manpowerin kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 22.12.2019 mennessä osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä: rekrytointikonsultti Tytti Aalto, tytti.aalto@manpower.fi puh. 040 630 0045.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.