(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Etsimme offset- ja digipainon parissa toimivalle asiakasyrityksellemme innostunutta ja aktiivista myyntipäällikköä Helsinkiin vahvistamaan myyntitiimiä sekä tukemaan yrityksen kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaita heidän digipaino- ja suurkuvatulostehankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen. Myyntialueesi on pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta digipainoalan yritysmyynnistä. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä nautit uusien ihmisten kohtaamisesta. Sinulle asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin sekä pääset edustamaan yrityksen laadukkaita tuotteita ja kilpailukykyistä palvelua. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisössä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle 9.12.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Hanna Jokelalta numerosta 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.