(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Helsinki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Samalla tarjoamme ratkaisuja kuluttajien, yhteiskunnan ja ympäristön muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin. Suomessa toimintaa on 13 paikkakunnalla, lisäksi Valiolla on yhtiöt Venäjällä, Ruotsissa, Baltiassa, USA:ssa ja Kiinassa. lisätietoa Valiosta: www.valio.fi


Haemme Helsinkiin vähittäiskauppamyyntiin Etelä-Suomen alueelle myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat Etelä-Suomen myyntialueen myyntituloksista, alueen operatiivisesta toiminnasta ja henkilöstösi johtamisesta. Toteutat Valion vk-kenttämyynnille asetettuja tavoitteita sekä vastaat oman myyntialueesi myynnistä, asiakassuhteista ja niiden kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä ketjumyynnin ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä tilaus-toimitusprosessia kokonaisuutena sekä erityisesti omalla myyntialueellasi. Raportoit asiakkuusjohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä Keski- ja Pohjois-Suomen myyntipäällikön kanssa.

Tehtävä edellyttää:
- Näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja sen johtamisesta
- Useamman vuoden kokemusta vähittäiskauppamyynnistä sekä eri asiakkaiden ketjumallien ymmärrystä ja liiketoiminnan tuntemusta
- Vahvoja neuvottelutaitoja, luovaa ja ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- Hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekotaitoa
- Useamman vuoden kokemusta esimiestyöstä ja hyvää ihmistuntemusta
- Kaupallista korkeakoulu- tai vähintään AMK –tasoista tutkintoa
- Hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi
- Yleisimpien tietojärjestelmien tuntemusta ja sujuvaa käyttöä
- Matkustusvalmiutta sekä ajokorttia

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän vähittäiskaupan parissa. Roolin, jossa opit muilta Valion ammattilaisilta ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. Työyhteisön, joka arvostaa sinun näkemystäsi ja osaamistasi. Saat käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: asiakkuusjohtaja Jani Pasanen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä / voit soitella ma 18.6. klo 11-12, ke 20.6. klo 11.30-13.30 sekä to 12.7. klo 9-12 p. 050-3841420.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mahtavaan myyntitiimiimme! Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian viimeistään 17.7.2018 mennessä hakulinkin kautta.