(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki, Deliciest
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Me Deliciestillä haluamme kehittää suomalaisille hyviä tuotteita. Tuotteita joissa on aina jokin juju, miksi kannattaa valita Deliciest. Tuotteemme voivat olla tuhat vuotta sitten Kiinassa keksittyjä tai tähän päivään kehitettyä suomalaista trendiä. Jos koemme, että tuote on tekemisen arvoinen, niin me valmistamme sen. Deliciestin tuotteisiin kuuluvat myös Maisku ja Villen -tuotemerkeillä valmistetut elintarvikkeet. Deliciest Oy on suomalainen perheyritys.

Etsimme Deliciest Oy:n elintarviketuotteille MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueelle. Työssäsi edistät Deliciestin tuotteiden myyntiä tavaten päivittäistavarakauppojen osastovastaavia ja kauppiaita.

Tavoitteenasi on tuoda lisäarvoa ja kehittää asiakkaan myyntiä varmistumalla, että Deliciestin tuotteet ovat hyvin esillä, tekemällä kampanjoita, kertomalla kaupalle tuoteryhmien kehityksestä. Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa, tarvittaessa myyntialueesi voi ulottua myös Etelä-Suomen ulkopuolelle. Liikkuminen tapahtuu yrityksen autolla ja yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Töölössä. Työskentelet myyntitiimissä yhdessä kampanjavastaavan kanssa.

Työaikasi on pääasiassa arkisin päivällä ja työsuhde toteutetaan toistaiseksi voimassaolevana Manpowerin kautta. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- myyntihenkisyyttä, vakuuttavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- päivittäistavarakauppa-alan tuntemus ja kokemus myyntityöstä katsotaan merkittäväksi eduksi
- hyviä MS-Office taitoja
- itsenäistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta
- ajokorttia ja kiinnostusta liikkuvaan työhön

Eduksi katsomme myös foodservice alan kokemuksen.

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen ja valmiin asiakaskunnan, sekä mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan myyntitehtävissä.

Kiinnostuitko? Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa. Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla hae-painiketta ja rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.