Myyntipäällikkö, Fulmore
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Innostutko päästessäsi ratkaisemaan asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita? Haluatko päästä tarjoamaan nykyaikaisen markkinointiviestinnän huippuratkaisuja? Nautitko tietäessäsi, että vastuullasi oleva asiakkuus on hoidettu ylivertaisesti? Mikäli vastauksesi näihin kolmeen kysymykseen on ehdoton kyllä, on sinulla merkittävät edellytykset olla Fulmore Oy:n seuraava Account Manager.
KUVAUS
Työtehtäväsi sijoittuu myynnistä ja asiakkuuksista vastaavaan tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluvat potentiaalisten asiakasyrityksen prospektointi ja myyntitapaamisten buukkaaminen. Myyntitapaamisissa pyrit kartoittamaan asiakkaan tarvetta ja tarjoamaan heille liiketoimintaa tukevia ratkaisuja markkinointiviestinnän kentällä. Asenteesi, osaamisesi ja työkokemuksesi ilmentävät vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Menestyt työssäsi Fulmorella, kun sinulla on selkeä määrittely asiakkaan liiketoiminnan edellyttämistä tarpeista, perusteltu ratkaisuehdotus sekä asiakkaan hyväksyntä sille. Tämän jälkeen varmistat sisäisesti, että ehdotetut toimenpiteet hoidetaan laadukkaasti.

Myynnin näkökulmasta katsottuna työsi edellyttää liiketoiminnallista ymmärrystä ja ennen kaikkea vahvaa ratkaisukeskeisyyttä. Et pelkää tarttua puhelimeen ja tapaat mielelläsi uusia ihmisiä. Sinulla on nöyryyttä toimia aidon asiakaslähtöisesti, uskallusta haastaa asiakkaitamme tunnistamaan todelliset tarpeensa sekä kykyä viestiä nämä sisäisesti eteenpäin innostavina tehtävänantoina.

Näiden vaatimusten täyttyessä sekä meillä että asiakkaillamme on mahdollisuus kasvaa seuraavalle tasolle sinun työsi kautta.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Asiakaslähtöisyys ja halu tehdä aktiivista myyntiä.
* Ymmärrät ja puhut liiketoimintaa ilman korulauseita ja kikkailua eli selkokielellä.
* Nautit kohtaamisista yritysten johdon kanssa.
* Tunnistat asiakkaidesi tarpeet ja niihin liittyvät myyntimahdollisuudet, etkä jätä tilaisuutta käyttämättä.
* Olet tuloshakuinen, suunnitelmallinen, määrätietoinen ja kyvykäs johtamaan itseäsi - sinulta asiat eivät jää kesken.
* Sinulla on näyttöä menestyksekäästä myynnistä B2B-puolella.
* Sinulla on ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin merkityksestä ja mahdollisuuksista yritysten liiketoiminnan keskeisenä menestys- ja kasvutekijänä.


Fulmore tarjoaa sinulle


* Työsi on kiistattoman merkityksellistä asiakkaillemme, työyhteisöllemme ja sinulle itsellesi.
* Pääset työskentelemään mitä moninaisempien asiakkuuksien parissa. Työsi sisältää runsaasti asiakaskohtaamisia ja onnistumismahdollisuuksia.
* Asiakaslupausten lunastamisessa sinulla on markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen huippuammattilaisten täysi tuki.
* Saat käyttöösi ajanmukaiset työkalut.
* Työskentelet työpaikassa, jossa asioista puhutaan avoimesti - ja jossa ihmisten mielipiteillä on todellista vaikutusta.
* Ansaintasi perustuu palkkamalliin, joka muistaa onnistumisesi.
* Iskukykysi on turvattu erittäin kattavilla työterveyspalveluilla.
* Sinua, osaamistasi ja asennettasi odottaa joukko hienoja ihmisiä - tähän porukkaan haluat varmasti kuulua.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fulmoren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Teemme arjessamme markkinointiviestintää, joka tukee asiakkaidemme liiketoimintastrategian toteutumista. Liiketoimintalähtöinen toimintamallimme yhdistää toimenpiteiden suunnittelun, toteutuksen sekä seurannan, asiakkaan liiketoiminnan konsultoinnin sekä kokonaisuuden johtamisen kasvuun tähtääväksi paketiksi. Tuloksiamme tarkastelemme perinteisten markkinoinnin tehokkuuslukujen lisäksi asiakkaamme tuloslaskelman ja taseen kautta. Näin seuranta on selkeää ja läpinäkyvää - ja kun kasvu näkyy tuloksen ja taseen kautta, asiakkaan investointi meihin on helppo todeta tuottavaksi.

Myös oman liiketoimintamme kehittäminen ja markkina-asemamme vahvistaminen kuuluvat arkeemme. Yritys on ollut suunnitelmallisesti kasvu-uralla koko sen yli kymmenvuotisen historian ajan. Emme ole ajatelleet pysähtyä jatkossakaan. Tulevaisuuden näkymämme tarjoavat erittäin mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia työntekijöillemme.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401595
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki