(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / FP Finnprofiles Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Finnprofiles Oy on kotimainen tiiviste- ja eristeratkaisuvalmistaja, jonka tuotantotehtaat sijaitsevassa Sastamalassa ja Iissä. Finnprofiles on erikoistunut yksilöllisten profiiliratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektiosaamista. Finnprofiles on toimittanut valmistamiaan tiiviste- ja eristeratkaisuja lukuisille eri teollisuustoimialoille, kuten rakennus-, meri-, raide- ja lääketeollisuudelle ympäri maailmaa jo yli 30 vuoden ajan.

Vahvistaaksemme myyntiorganisaatiotamme etsimme pääkonttoriimme Sastamalaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluvat koti- ja ulkomaan myynti sekä nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen. Vastaat itsenäisellä ja asiantuntevalla tavalla koko myyntiprosessista aina aktiivisesta asiakaskontaktoinnista tarjousten laadintaan ja kauppoihin johtaviin sopimusneuvotteluihin asti. Teet tiivistä yhteistyötä suunnitteluosaston ja teknisen tuen kanssa varmistaaksesi asiakkaillesi laadukkaat tiivisteratkaisut. Toimit osana 8-henkistä myyntitiimiämme ja raportoit myyntijohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden ajalta näyttöjä konsultoivalla otteella tehdystä teknisestä myyntityöstä teollisuuden parissa. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä - muu kielitaito on sinulle eduksi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Jos olet tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen osaaja, joka pystyy tuomaan asiakkaille lisäarvoa myös teknisellä lähestymistavallaan, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen myynnillisen tehtävän kotimaisessa, vakavaraisessa perheyrityksessä, joka vallitsevista olosuhteista huolimatta uskoo vahvasti tulevaisuuden näkymiin. Tehtävässä pääset näkemään koko teollisuuden kirjon sekä tuottamaan asiakkaillemme joka kerta ainutkertaisia ratkaisuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 to 30.4. klo 13-14 ja ti 5.5. klo 14-15. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta 10.5.2020 mennessä.