Myyntipäällikkö / Försäljningschef
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2021

Haemme asiakkaallemme Sarakalle Ulvilaan myyntipäällikköä vastaamaan Ruotsin ja Norjan teknisestä myynnistä.
Vi söker en försäljningschef för vår kund i Ulvila som ansvarar för försäljningen i Sverige och Norge.

Saraka Oy on pohjoismaiden johtava betonipumppujen, pyörintäsäiliöiden ja teleskooppivalurännien valmistaja. Toimipiste sijaitsee Ulvilassa. Lisätietoja saat tästä.

Työnkuvaus:
Vastaat teknisestä myynnistä pääsääntöisesti Ruotsin mutta myös Norjan alueella, vastaanotat tilauksia sekä teet uusasiakashankintaa aktiivisesti. Kontaktoit myös vanhoja olemassa olevia asiakkaita ja pyrit löytämään aktiivisesti oikeanlaisia ratkaisuja kullekin asiakkaalle eli ratkaisumyynti on merkittävässä roolissa tässä työssä. Työnkuvaasi sisältyy myös laajasti asiakashallinta sekä teknisenä tukena toimiminen asiakkaille. Toivomme sinulta teknistä ja/tai kaupallista koulutusta. Tärkeää on, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta teknisen puolen myyntityöstä sekä asiakassuhteiden ylläpidosta. Olet kiinnostunut teollisuuden kehityksestä ja eduksi lasketaan, jos sinulla on aiempaa tietämystä esimerkiksi hydraulisten koneiden ja laitteiden toiminnasta ja varaosista. Lisäksi olet sanavalmis, helposti lähestyttävä ja pitkäaikaisten asiakkuuksien hoitaminen on sinulle luontaista. Sinulla on pelisilmää ja pystyt ylläpitämään hyvää yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi ruotsin kielen taito on välttämätöntä ja sinulla tulisi olla hallussa myös tekninen sanasto. Raskaankaluston ja betonivalmistuksen tunteminen katsotaan sinulle merkittäväksi eduksi.  

Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Ulvilassa, mutta työskentelet myös muualla, esimerkiksi Ruotsissa. Tulet toimimaan Ruotsissa sekä uusasiakashankinnan että olemassa olevien asiakassuhteiden parissa. Työssäsi tulet istumaan myös auton ratissa ja C-kortti katsotaan eduksi. 

Lisäksi toivomme sinulta:
- todellista halua kuunnella asiakasta
- aktiivista myyntiotetta
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- asiakaspalvelutaitoja
- kokemusta moderneista myynnin työkaluista

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Pääset kasvamaan pitkään toimineessa yrityksessä ja tuomaan omaa panostasi menestymisen eteen. Myyntipanoksesi näkyy myös henkilökohtaisessa palkkauksessasi.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta suomeksi. Tuothan hakemuksessasi esille teknisen puolen osaamistasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Information på svenska:
Arbetet inkluderar resor, särskilt till Sverige, kundförvärv och lösningsförsäljning. Kunskap om finska är också en förutsättning för arbete. Vi förväntar oss att den sökande har kommersiell och / eller teknisk utbildning samt erfarenhet av teknisk försäljning. Dessutom önskar vi dig ett B-körkort, försäljningsanda och kundservice färdigheter. Kunskaper i teknisk vokabulär på både svenska och finska är en förutsättning för jobbet. Skicka ditt CV och din ansökan på finska via vår webbplats snart!

Lisätietoja:
HR Trainee
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: tekninen myyjä, myyntityö, teollisuus, uusasiakashankinta, kokoaikatyö, työmatkat, matkustus, Ruotsi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453174
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori, Ulvila