(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Etelä-Karjala | Yritys-, kokous- ja aluemyyntitiimi
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Kiinnostaako sinua myyntityö kasvualalla? Yrityksessä, joka toimii globaalilla markkinalla, ja jonka tulevaisuus on vahva? Haluatko tuottaa ihmisille elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myymilläsi tuotteilla ja palveluilla? Me voimme tarjota sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Toimenkuvasta:

Toimit myyntipäällikkönä kahdeksan hengen tiimissä ja vastuullasi ovat nimetyt yritysasiakkuudet ja sopimukset sekä vapaa-ajan ryhmä- ja sporttikauppa pääasiassa Etelä-Karjalan alueella. Olet taktisen myynnin ammattilainen, tartut ripeästi toimeen ja joskus nopeasti muuttuvat tilanteet eivät aiheuta sinulle päänvaivaa. Osaat tulkita asiakkaiden toiveita ja muuttaa ne ratkaisuiksi, joihin asiakkaamme ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi monipuoliset ja arkeamme tukevat, mielekkäät henkilöstöedut. Tässä työssä meillä on myös kannustava tulospalkkiomalli reilun kuukausiansion lisäksi sekä laaja kollegaverkosto ympäri Suomen.

Työnsuorituspaikkana toimii Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenrannassa ja tämä takaa aidon ja välittävän työympäristön sinulle. Myyntitoiminnassasi keskityt Original Sokos Hotel Lappeen majoitus- ja kokoustoiminnan sekä Etelä-Karjalan Osuuskaupan monipuolisen ravintolatoiminnan kasvattamiseen, mutta salkussasi ovat myös koko Suomen ja Viron sekä Venäjän matkailu- ja ravitsemispalvelut.

Myyntisalkun sisällöstä:

Olemme suurin suomalainen hotellioperaattori. Sokos Hotels on valittu useana vuonna perättäin Suomen luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi. Kaikilla hotelleillamme on myös Green Key -tunnus. Operoimme myös kansainvälistä Radisson Blu brändiä Suomessa. Investoimme jatkuvasti uusiin kohteisiin ja palvelukonsepteihin, joten salkussasi on aina asiakasta kiinnostavia palveluita. Digitaalisten palveluiden kehittäminen on arkeamme, joten pääset kasvattamaan myyntisalkkusi sisältöä asiakkaita helpottavilla palveluilla, joista voit olla ylpeä.

Näillä taidoilla menestyt:

  • Tehtävä edellyttää kokemusta myyntityöstä ja olet tavoitteellinen myyntihenkinen vastuunkantaja.
  • Tärkeää on kokemuksesi B2B-myynnistä, mutta ei välttämättä omalta toimialaltamme.
  • Myyntityö on opettanut sinulle, että menestys ei tupsahda itsestään, vaan se edellyttää itseohjautuvuutta, positiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta tarttua luuriin.
  • Myyntihenkisyydelläsi innostat ja inspiroit muitakin löytämään parhaan vireen sinäkin päivänä, kun kaikki ei mene putkeen.
  • Olet hyvä viestijä, vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja verkostoituminen luontaista.
  • Erinomaisen suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvan englannin kielen taitoa sekä laajaa järjestelmäosaamista.

Hakuohjeet ja lisätietoja

Jos tunnet, että tämä on juuri Sinun tehtäväsi ja seuraava ura-askeleesi, niin laita oitis hakemus tulemaan. Emme odottele, vaan poimimme heti mielenkiintoisimmat hakijat keskusteluun. Älä siis jää odottelemaan, vaan toimi heti. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 13.10.2019 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, Essi juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoittaa 3.10. klo 14-16, puh. 050 364 1169 tai essi.pennanen@sok.fi.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa koostuu 50 Sokos Hotellista, kahdeksasta Radisson Blu Hotellista ja yli 600 ravintolasta Suomessa Tallinnassa ja Pietarissa. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu kolme eri hotellityyppiä, jotka tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Kaikilla hotelleillamme on Green Key -tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä. sokoshotels.fi