(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Energiaratkaisuihin
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021
HAEMME JUURI SINUA MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI ENERGIARATKAISUIHIN 

Myyntipäällikkönä vastaat itsenäisesti kokonaisvaltaisten energiaratkaisuiden myynnistä sekä nykyisille että uusille yritysasiakkaille. Meillä Turku Energiassa olet näköalapaikalla luomassa asiakkaidemme kanssa hiilineutraalia tulevaisuutta. 

Toivomme sinulta aikaisempaa näyttöä ja kokemusta itsenäisestä yritysmyynnistä. Olet taitava verkostoituja ja paineen alla työskentely tai ajoittaiset vastoinkäymiset eivät lannista sinua. Nautit aidosti asiakastilanteista, mutta ennen kaikkea sinulla on palava halua onnistua ja menestyä työssäsi. Ymmärrät työsi luonteeseen kuuluvan vapauden edellyttävän myös täydellistä vastuunkantoa. Työskentelytyyliltäsi olet rehellinen, reilu ja luotettava. Kaupallinen tai tekninen koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistä. Energia-alan tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle alakohtaisen koulutuksen. Toiminta-alueesi on pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, jossa on hyvät onnistumisen edellytykset, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. 

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 24.1.2021 täyttämällä Myyntipäällikön sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysmyynnin päällikkö Mika Berg 11.1. klo 13-15 sekä 18.1. klo 13-15, p. 050 5573 142.

Turku Energia on savuton yritys.