Myyntipäällikkö Eilakaislan Tampereen toimistolle - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Eilakaisla on suomalainen perheyritys, olemme 48 toimintavuoden aikana vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon saakka kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, soveltuvuusarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin osoitteessa www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut
 

Haemme nyt Keski-Suomen tiimiimme, Tampereen toimistolle aktiivista Myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Pääset työssäsi auttamaan Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen alueen asiakasyrityksiämme heidän rekrytoidessaan uusia työntekijöitä. 

Työpäiväsi tulevat koostumaan pääasiassa yritysasiakkaidemme palvelemisesta, uusien asiakkaiden tapaamisista ja henkilökohtaisesta myyntityöstä. Olet tärkeä osa paikallista kahden kaupungin tiimiämme ja kuulut myös valtakunnalliseen myyntitiimiimme, josta ei kokemusta ja näkemystä puutu. Pääset työssäsi tutustumaan eri yritysten toimintaan ja konsultoimaan heitä henkilöstöratkaisuissa. Asiakkainamme on niin paikallisia pk-yrityksiä, suomitasoisia konserneja kuin kansainvälisiä pörssiyrityksiä. 

Terveiset tulevilta työkavereiltasi:
"Tervetuloa yrittäjähenkiseen, energiseen ja aikaansaavaan tiimiimme. Odotamme sinua jo innolla! Meitä kaikkia yhdistää halu palvella asiakkaitamme, työntekijöitämme ja työnhakijoitamme suurella sydämellä. Olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme ja siitä, että olemme niin yritys- kuin henkilöasiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Meillä Eilakaislalla suositaan matalaa hierarkiaa ja työkulttuurimme on avoin sekä kannustava. Olemme kaikki työstämme innostuneita, huumorintajuisia, lämminhenkisiä ja helposti lähetyttäviä tyyppejä. Löydät meidät myös LinkedInstä: Tero, Riina, Eveliina, Markku ja Hannele."

Menestyäksesi tässä työssä sinulla täytyy olla palava halu konsultoivaan myyntityöhön sekä kokemusta siitä, miten ratkaista asiakkaiden haasteet räätälöidyillä palveluilla. Aikaisempi työkokemus vaativasta B-to-B palvelumyynnistä, systemaattinen työote ja vakuuttavat neuvottelutaidot yritysjohdon kanssa ovat kulmakiviä, joiden päälle on hyvä rakentaa Eilakaisla-uraa. Kokemus HR-konsultoinnista tai rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden myyntitehtävistä katsotaan isoksi eduksi, kuten myös kaupallinen koulutus. Saat käyttöösi huippuunsa hiotut prosessit sekä parhaat työkalut: Leadfeederin, Vainun, Hubspotin, buukkauspalvelun, CRM:n, some-näkyvyyden ja paljon muuta. 

Innostuitko tehtävästä? Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä tero.ojaniemi@eilakaisla.fi tai soita minulle numeroon 040 5548005 niin jutellaan lisää. Parhaiten tavoitat minut ma-ke klo 10:00-11:00 tai 12:00-14:00. Täytä lisäksi CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 27.10.2019 mennessä Eilakaislan www-sivuilla. Ole nopea, aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307391
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa