Myyntipäällikkö, Dwellet Oy
Fiksurekry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsitkö uusia haasteita työn saralla? Oletko myynnin rautainen ammattilainen tai haluaisitko sellaiseksi? Tule mukaan mullistamaan asunnonvälitysalaa kanssamme! Etsimme nyt startup-tiimin vahvistukseksi myyntipäällikköä.

Vuonna 2018 perustettu Dwellet on voimakkaasti kasvava, Suomen ensimmäinen täysin vuokra-asumiseen keskittynyt välitystoimisto, joka alan edelläkävijänä kehittää digitaalista vuokrauskokemusta. Dwellet tarjoaa asunnon omistajalle täysin uudenlaisen tavan, jolla löytää luotettavat vuokralaiset asuntoonsa. Omistaja hoitaa itse asunnon esittelyn, mutta me hoidamme kaiken muun. Olemme välittäneet jo lähes tuhat vuokra-asuntoa ympäri Suomen, asiakastyytyväisyyden ollessa 9/10. Asiakkaitamme ovat tähän mennessä olleet sekä yksityiset vuokranantajat, että pienet salkku- ja taloyhtiöt. Dwellet Oy työllistää tällä hetkellä kahdeksan ammattilaista, jonka lisäksi hallituksessa istuu liiketoiminnan rautaisia konkareita. Lue lisää: www.dwellet.fi

 

Myyntipäällikkönä tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme vuokraamiseen liittyvissä haasteissa sekä kartoittaa heille toimivat ratkaisut palveluistamme. Työssäsi kontaktoit ja myyt palveluitamme yksityisille asuntosijoittajille sekä kiinteistösijoitusyhtiöille. Käytössäsi on valmiit liidit ja hyvät työkalut asiakkaiden kontaktoimiseen ja kaupantekoon. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, mutta työskentelet markkinointitiimimme tukemana, joka huolehtii liideistä sekä brändin vahvasta näkyvyydestä.

Työpaikka sijaitsee Espoon Tapiolassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Halutessasi voit tehdä työtä myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet henkilö, joka on valmis näkemään miten omilla tuloksilla voidaan vaikuttaa yrityksen jokapäiväiseen menestykseen. Henkilö, joka omilla onnistumisillaan saa myös muut tiilimäisemme ylittämään itsensä. Ja huipputyyppi, joka omalla asenteellaan luo hyvän fiiliksen ja energisen ilmapiirin koko toimistolle.

Lisäksi toivomme sinun olevan itseohjautuva ja tuloksennälkäinen. Haluat kehittyä, etkä pelkää tarttua luuriin ja aloittaa myyntiprosessia.

Entä mitä tarjoamme Sinulle?

Reilun pohjapalkan ja provision lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työn rennossa työilmapiirissä, loistavat työkaverit sekä tiimin ja esimiehen varauksettoman tuen. Saat vapauden rakentaa päiväsi omien vahvuuksiesi mukaan, ja voit tuloksellisuudellasi vaikuttaa urallasi etenemiseen! Meillä pääset näköalapaikalle, osaksi nopeasti kasvavaan startup-yritystä, ja toivommekin että olet osa menestystarinaamme vielä vuosia!

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat mukaan ravistelemaan perinteistä asunnonvuokrausalaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Fiksurekry-palvelussa!

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Kysy lisätietoja (arkisin klo 9-16): kimmo.lehtila@dwellet.fi, puh. 040 670 6816

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329793
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo