(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, digitaaliset lukitusjärjestelmät (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Etsimme nyt myyntipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen modernille ja kehittyvälle talotekniikka-alan asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle. Yritys tarjoaa rakennuttajille / rakentajille vuosien suunnittelu- ja kehitystyön tuloksena syntynyttä patentoitua ovien digitaalista lukitusjärjestelmää. Tuote on uusi ja se mahdollistaa taloudellista säästöä ja parantunutta käyttömukavuutta sekä uusia käyttösovelluksia. Enää ei tarvitse huolehtia avainten kadottamisesta, sillä perinteinen fyysinen avain on tässä tapauksessa jäänyt historiaan. Tässä on mahdollisuus olla mukana tuomassa konkreettista uutta jokapäiväiseen käyttöön laajaan markkinaan. Tuote on palkittu Innovatiivinen tuote 2013 -kunniakirjalla.

Myyntityössä asiakkuuksia kontaktoidaan puhelimitse sopien tapaamisia, joissa yhteyksissä tilaajalle muodostuu käsitys lukitusjärjestelmän käyttömahdollisuuksista ja sen moninaisista hyödyistä. Työtä tehdään itsenäisesti kotitoimistosta käsin aktiivisesti tapaamisia sopien, tapaamisilla käyden ja kontaktoiden ahkerasti asiakkaita tapaamisten jälkeenkin. Myynnilliset tavoitteet ovat realistiset ja aktiivisella työotteella hyvin toteutettavissa.

Tehtävässä menestymiseen edesauttaa:

• kokemus menestyksekkäästä myyntityöstä rakennusliikkeille ja / tai yleisesti BtoB -myynnistä
• asianmukaiset kommunikaatio- / asiakaspalvelutaidot sekä positiivinen asenne myyntityöhön
• kyky tuoda innostavasti ja aidosti tuotteen todelliset hyödyt esille
• itsenäinen, aktiivinen, vastuullinen ja järjestelmällinen työote 
• oma auto

Tehtävässä on hyvä kiinteä pohjapalkka, jonka lisäksi myynnistä maksetaan provisio. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä heti 4 kk:n vuokratyösuhteella ja sen jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Tarjoamme mahdollisuuden olla osaltaan rakentamassa yrityksen menestystä ja tuomassa markkinaan jotakin uutta ja merkityksellistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus kotisivuillamme http://www.click-hp.fi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 myyntipäällikkö Esa Riikonen puh. 050 411 0372.