(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Designtalolle
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Hei sinä myynnin huippuosaaja! Juuri sinä, joka olet halukas ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin urallasi. Meillä on sinulle iloisia uutisia, sillä olemme nyt vahvistamassa myyntitiimiämme.

 

Etsimme meille Designtalolle myyntipäällikköä Länsi-Suomen alueelle

 

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti muuttovalmiiden Designtalojen myynnistä alueellasi. Elementti- ja LVI-asennukset voit jättää meidän rakentamisen ammattilaisille, mutta myynti sinulla tulee olla hanskassa. Saat tehtävään ja toimialaan kattavan perehdytyksen, vaikka toki aikaisempi tietämys ja ymmärrys pientalorakentamisesta onkin hyödyksi.

Vastaat omasta myyntitiimistäsi, alueesi myynnin kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta.  Ihmisläheisellä ja ammattimaisella otteella luot laadukkaita asiakassuhteita, sekä olet osaava liideri tiimissäsi. Sinulle asiakkaiden tyytyväisyys on ykkösasia – ihan oikeasti. Olet paljon tien päällä ja liikut itsenäisesti, mutta teet tiivistä yhteistyötä mm. työpäälliköiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Voit asua joko Turussa tai Tampereella.

Odotamme sinulta vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä aitoa kiinnostusta laadukkaisiin asiakassuhteisiin. Uusi työsi edellyttää rohkeutta ja halua kehittää itsesi lisäksi Designtalon myyntiä ja tuoda tuoreita näkökulmia tekemiseemme. Myyntipäällikölle matkustusvalmius on tärkeää.

Me tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Designtalon ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 19.11.2018 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan tulevalle esimiehellesi Laurille, lauri.konttila@den.fi. Laurille voit myös pirauttaa numeroon 050 409 8187 ja kysellä tehtävästä lisää.