(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Cupori Oy
Cupori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Cupori Oy on johtava laadukkaiden kuparisten LVI-asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa Eur ja työllistämme n.150 henkilöä. Tehtaamme sijaitsee Porissa.
Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen sekä innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämiseen. Lisää meistä: www.cupori.com

Etsimme asiakkaallemme CUPORI OY:lle MYYNTIPÄÄLLIIKKÖÄ vastaamaan teknisestä myynnistä.
Vastuullesi kuuluu teknisen myynnin hoitaminen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja osin Baltiassa. Tulet asioimaan ja tekemään myyntiä jälleenmyyjien, laitevalmistajien sekä tukkureiden kanssa.
Tehtävä painottuu aktiiviseen myyntityöhön kuten uusasiakashankintaan, tarjouslaskentaan sekä asiakkuuksien hoitamiseen nimettyjen nykyasiakkaiden osalta. Tukikohtanasi on Porin toimisto, mutta voit tehdä työtä myös muualta käsin.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä kokemusta myynnistä teollisuudessa sekä alihankinta myynnistä.
Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta (kaupallinen/tekninen AMK/Ylempi AMK)
- LVI -alan tuntemusta
- Kokemusta B2B-myyntityöstä
- Sujuvaa ruotsin kieltä sekä hyvää englannin kielen hallintaa

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen sekä monipuoliset ja haastavat työtehtävät, viihtyisän työympäristön ja mukavan työporukan.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja täytät hakukriteerit, jätä hakemus alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana.
Muista liittää CV hakemukseen palkkatoiveineen. Hae viimeistään 4.10.2019 mennessä!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Pori kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen: Minttu Porri, minttu.porri@go-on.fi tai arkisin 9-15 p. 0449802042