(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Coromatic Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018Työn kuvaus:
  Miksi Coromatic on ainutlaatuinen yritys?
Coromatic on yritys, joka varmistaa organisaatioiden keskeytyksettömän toiminnan. Varmistamme keskeytyksetöntä sähkönsyöttöä ja tietoliikennettä, ja olemme Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen ratkaisujen tarjoaja.
Otamme kattavan tietotaito- ja ratkaisuvalikoimamme voimin kokonaisvastuun strategiasta, suunnittelusta, integraatiosta ja ylläpidosta kriittisten tilojen toiminnoissa. Osaamisalueemme kattaa sähkön ja jäähdytyksen, tietoliikenteen ja turvallisuuden.
Kaiken perustana on kuitenkin asiakkaan liiketoiminta ja asiakkaan kanssa yhdessä valittu käytettävyys- ja turvataso. Emme myy vain tuotetta tai palvelua, vaan autamme asiakasta toimimaan mahdollisimman optimaalisesti vähentäen turhia toimintoja ja tehostamalla järjestelmien käytettävyyttä, huollettavuutta, kustannus- ja energiatehokkuutta.
Asiakkaitamme ovat konesalien lisäksi sairaalat, pankit ja vakuutusyhtiöt, vesi- ja sähkölaitokset sekä juna- ja lentoliikenne. Voisi sanoa, että mikä tahansa organisaatio tai yritys, jonka tulee toimia 24/7, ovat asiakkaitamme. Katsothan lisätietoja meistä: https://coromatic.fi/
 
Etsimme joukkoomme palveluliiketoiminnasta ja tekniikasta kiinnostunutta henkilöä MYYNTIPÄÄLLIKÖN vakituiseen tehtävään Vantaalle.
 
Myyntipäällikön tehtävässä toimit itsenäisessä ja tulosvastuullisessa roolissa huolehtien liikevaihdon kehityksestä sekä asiakassuhteiden aktiivisesta ylläpidosta. Olet osa tiivistä tiimiä, jonka myynti-, projekti- ja huoltopäälliköt muodostavat. Varmistat omalta osaltasi, että liiketoimintayksiköiden välinen yhteistyö on saumatonta. Liikut aktiivisesti kentällä etsien kasvun mahdollisuuksia, mutta huolehdit että myös dokumentaatio myynti- ja asiakastekemisestäsi on ajan tasalla. Maantieteellisesti toimialueesi on koko Suomi, mutta suurin osa asiakaskunnasta sijoittuu Etelä-Suomeen, missä kasvupotentiaalia on runsaasti.   
 
Motivoidut kokonaisratkaisujen pitkäjänteisestä myyntityöstä. Palveluliiketoiminnan ymmärtäminen ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen palveluidemme kautta on sinulle luontaista. Toivomme sinun viihtyvän energisessä ja kehittyvässä työympäristössä ja nauttivan ongelmanratkaisusta. Tekninen koulutus on ehdottomasti eduksi ja auttaa tehtävässä menestymisessä. Valmis suhdeverkosto potentiaalisiin asiakasyrityksiin on luonnollisesti myös iso etu. Edellytämme aiempaa kokemusta tuloksekkaasta teknisestä myynnistä. Ymmärrys kiinteistöteknisistä järjestelmistä ja halu oppia lisää, on tärkeää. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä ja omaat ajokortin (B). Tietotekniset taitosi ovat ajantasaiset ja hallitset yleisimmät MS Office -sovellukset.
 
Tarjoamme vastuullisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kasvaa ratkaisumyynnin erikoisosaajaksi. Me perehdytämme sinut tehtävääsi hyvin, joten kaikkea tekniikkaan liittyvää ei tarvitse osata heti aloittaessasi. Meillä saat mahdollisuuden laajentaa hyvin toimivaa ja kannattavaa yksikköämme ja myydä ainutlaatuista palvelukokonaisuutta. Avainasemassa sinulla on aito kiinnostus työhön sekä tahto kehittyä ja tehdä tulosta.  Hyvälle ammattilaiselle me myös maksamme hyvin, lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.
 
Jos edellä mainittu kuulostaa sinun tehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla siitä! Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 25.11.2018.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit Tatu Savolainen (050 555 5210) ja Heidi Haikonen (050 360 0160)

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntipäällikkö


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO