(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Baronalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys ja me Baronalla uskomme, että maailma tarvitsee rohkeita edelläkävijöitä. Me rakennamme tulevaisuuden työelämää. Kehitämme ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta? Tässä voi olla mahdollisuutesi päästä mukaan kirjoittamaan tarinaa dynaamiseen yhteisöömme!

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseen Myyntipäällikköä Baronalle tarjoamaan asiakkaillemme parhaita ratkaisuja monipuolisesta palvelutarjoamastamme.

Käytännössä tulet vastaamaan palveluidemme myynnistä uusille asiakkaille, mutta pidät myös huolta olemassa olevien asiakkaidemme tarpeista. Myyntipäällikkönä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja rakennat luottamusta asiakkaisiimme pitkäjänteisesti. Tarjoat parasta palvelua ja sinulta löytyy halua tuottaa uusia ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin sekä syventää asiakassuhteita. Tehtävä ei pidä sisällään pelkästään asiakkaiden tapaamisia, vaan odotamme sinulta myös halukkuutta kohdata meille tärkeimpiä asiakkaita eli työnhakijoita ja työntekijöitämme.

Tuleva myyntipäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, joka on tottunut työskentelemään itsenäisellä työotteella. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla. Henkilö on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta sekä henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tällä tontilla pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa tuloksellista näyttöä B2B myyntityöstä. Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualalta luetaan eduksesi. Olet tuloshakuinen, sinulta löytyy hyvä ihmistuntemus sekä muita motivoiva ja positiivinen tapa tehdä töitä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen ja tiiviiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Meitä yhdistävät asiakaslähtöisyys, rohkeus ja halu tehdä kädet savessa töitä. Työn iloa sinulle tuovat dynaamisen työskentelykulttuurimme lisäksi luonnollisesti yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meillä pääset nauttimaan aidosti vapauden ja vastuun kulttuurista.

Innostuitko? Hae tehtävää ja vakuuta meidät!

Antaa aluejohtaja Vesa Kangasniemi ma 14.10 klo: 14.00 - 17.00 ja ma 21.10 klo: 15.00 – 17.00.