Myyntipäällikkö Barona Logistiikkaan
Barona Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys ja me Baronalla uskomme, että maailma tarvitsee rohkeita edelläkävijöitä. Me rakennamme tulevaisuuden työelämää. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Sytytkö ihmisten kohtaamisesta ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta? Tässä voi olla mahdollisuutesi päästä mukaan kirjoittamaan menestystarinaa yhdessä muiden baronalaisten kanssa!

Haemme nyt Turun toimipisteeseemme Myyntipäällikköä Baronan logistiikan toimialalle tarjoamaan asiakkaillemme parhaita ratkaisuja monipuolisesta palvelutarjoamastamme.

Työnkuva?

Käytännössä tulet vastaamaan palveluidemme myynnistä uusille asiakkaille, mutta pidät myös huolta olemassa olevien asiakkaidemme tarpeista. Myyntipäällikkönä toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja rakennat luottamusta asiakkaisiimme pitkäjänteisesti. Tarjoat parasta palvelua ja sinulta löytyy halua tuottaa uusia ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin sekä syventää asiakassuhteita.

Myyntipanostuksesi kohdistuvat erityisesti Varsinais-Suomen logistiikan toimintoihin, mutta samalla edustat toki koko Baronan palvelutarjontaa. Logistiikkaan Barona tarjoaa kaikkea aina perinteisestä henkilöstövuokrauksesta eri kokoisiin ulkoistusratkaisuihin sekä 3PL-toimintaan ja konsultointiin. Voit siis olla huoletta asiakaskäynneillä, sillä meidän palveluarsenaalista löytyy lähes aina jotain, millä voimme auttaa asiakkaan liiketoimintaa.

Mitä haemme?

Tuleva myyntipäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, joka on tottunut työskentelemään itsenäisellä työotteella. Tehtävässä menestyvä ammattilainen on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta, hän osaa kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä etsiä niihin ratkaisuja eri palveluidemme avulla. Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tällä tontilla pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa tuloksellista näyttöä B2B myyntityöstä. Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta ja/tai henkilöstöpalvelualalta luetaan eduksesi. Tuloshakuisuus, hyvä ihmistuntemus sekä muita motivoiva positiivinen tapa tehdä töitä ovat myös ominaisuuksia, joita arvostamme kollegoissamme.

Mitä tarjoamme?

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, rentoon ja tiiviiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Meitä yhdistävät asiakaslähtöisyys, rohkeus ja halu tehdä kädet savessa töitä. Meillä pääset myös nauttimaan aidosti vapauden ja vastuun kulttuurista eli perääsi ei vahdita turhaan. Tärkeintä on, että työt tulee tehtyä ja homma toimii.

Innostuitko? Hae tehtävää ja kerro miksi juuri Sinä sopisit meidän uudeksi kollegaksi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot