(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, B2B
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2018
Oletko sinä etsimämme digipalveluiden myynnin taitava

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

uusien asiakkaiden hankintaan sekä uusien palveluratkaisujen myyntiin?

Haussa on pätevä henkilö digipalveluiden uusasiakashankintaan sekä uusien palveluiden lisämyyntiin olemassa oleville asiakkaille. Taustaorganisaatio on vahva ja kasvunälkäinen, yritys alansa kärkitekijä ja työyhteisö iloinen, tekevä ja kehityksessä eteenpäin suuntaava.
Työ sijaitsee pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa myös matkustusvalmiutta edellytetään.

Eduksi tehtävässä menestymiselle on digipalveluiden tuntemus, erinomainen asiakaspalveluasenne, into hakea asiakkaiden tarpeisiin uusia ratkaisuja, digitaalisten markkinointipalveluiden toimintamallien ymmärrys, suomen ja englannin kielitaito, hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Eduksi tehtävässä on myös tekijän omatoimisuus, ilo ja into kehittää omaa osaamista sekä tehtäväkenttää. Aiempi kaupallinen- ja BtoB -myyntikokemus on hakijalle pelkkää plussaa.

Tarjolla on ison talon edut digitaalisten markkinointituotteiden parissa, kilpailukykyinen palkka ja ennen kaikkea eteenpäin menevät ja hyvä työporukka.

Hakemukset, palkkatoiveen ja CV:n kera voi jättää Go On Helsingin työhakuportaaliin, www.go-on.fi.

Lisätiedot Armi Paasonen, Go On Helsinki, gsm. 040 776 7663 (tavoitettavissa puhelimitse parhaiten arkisin klo 11-12), email: armi.paasonen@go-on.fi