(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö B2B-myyntiin
PostNord Strålfors

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Asiakasviestintä- ja markkinointiratkaisujen pariin

Ratkaisumyynnin ammattilaisena autat olemassa olevia ja tulevia asiakkaitamme löytämään juuri heidän liiketoimintatarpeisiinsa sopivimpia viestintäratkaisuja.

Tehtävä

Haluatko olla mukana rakentamassa parempia asiakassuhteita? Me PostNord Strålforsilla uskomme, että viestinnän voimalla voimme auttaa asiakkaitamme muodostamaan entistä parempia asiakassuhteita omien asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia asiaviestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja analysoinnista omnichannel-jakeluun. Nyt etsimme myynnin osaajaa löytämään tuleville ja olemassa oleville asiakkaillemme juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin parhaiten sopivat viestintäratkaisut. 

Tehtävässäsi ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja olet kiinnostunut siitä. Osaat kysyä, kuunnella ja perustella selkeästi omat ideasi ja ymmärrät, mikä synnyttää asiakkaalle aitoa lisäarvoa. Uusi teknologia ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet inspiroivat sinua. Myynnin lainalaisuudet ovat sinulle selvät, joten et pelkää kääriä hihoja ylös ja ryhtyä toimeen. Haluat työssäsi synnyttää positiivisia asiakaskokemuksia.

Odotamme sinulta määrätietoisuutta, organisointikykyä ja positiivista asennetta. Olet oma-aloitteinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme kaupallista tai teknistä koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta B2B-myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä.

Tarjoamme rennon ja helposti lähestyttävän työporukan, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen sekä mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Mikko Fäldt, puh. 040 591 7938 10.4.2019 klo. 12.00-14.00 ja 16.4.2019 klo 9.00-11.00 sekä Mercuri Urvalin seniorikonsultti Elisa Puolakka, puh. 040 713 1583.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-13950 viimeistään 22.4.2019.