(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö B2B-myyntiin - Utajärvi
Kinnusen Mylly Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Kinnusen Mylly Oy on perheyritys jo kolmessa sukupolvessa. Kuluneiden vuosikymmenien aikana Kinnusen Mylly on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Kinnusen Myllyn uusi tekniikan terävintä kärkeä edustava puhdaskauramylly valmistui keväällä 2019. Kauramyllyn korkealaatuisilla gluteenittomilla kauratuotteilla suunnataan vahvasti vientiin. 65 Oats -brändin vahvuuksia ovat puhtaan pohjoisen korkealaatuinen kaura, tiukasti gluteeniton tuotantoketju sekä suomalaisen perheyrityksen rehti palveluasenne. Yrityksen liikevaihto on noin 30 M€. Yritys työllistää yhteensä reilut 40 henkilöä.
Oletko aikaansaava myynnin huippuosaaja ja kiinnostunut työstä korkealaatuisten elintarvikkeiden parissa? Haluatko mukaan joukkoomme tekemään tunnetuksi maailman pohjoisinta kauraa ja luomaan uusia asiakassuhteita niin kotimaassa kuin kansainvälisesti? Etsimme Kinnusen Mylly Oy:lle innokasta ja yrittäjähenkistä B2B-myynnin ammattilaista 65 Oats -puhdaskauratuotteiden pariin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan Kinnusen Mylly Oy:n kanssa. Työpaikka sijaitsee Utajärvellä, mutta etätyö tai osittainen etätyö voi myös olla mahdollista.

Tehtävän kuvaus

Myyntipäällikkönä tulet mukaan 65 Oats -tuotteiden myyntitiimiimme. Olet aktiivisesti yhteydessä jo tunnistettuihin potentiaalisiin asiakkaisiin niin ulkomailla kuin kotimaassa. Sinulla on valmius lähteä tapaamaan asiakkaita maailmalle ja hoidat luontevasti asiakkaiden kohtaamisia myös digitaalisia alustoja hyödyntäen. Työtehtäviisi kuuluvat uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen ja yhteistyön rakentaminen. Osallistut myös tärkeille alan messuille.

Odotamme sinulta

vahvaa myynnin osaamista sekä näyttöjä menestyksellisestä  B2B-myynnistä tai voit olla myös nuori tulevaisuuden myynnin lahjakkuus ja vakuutat meidät innokkuudellasi. Elintarvikealankokemus on hyödyksi, mutta ennen kaikkea sinulla tulee olla palavaa kiinnostusta alaan, nautit aktiivisesta asiakastyöstä ja haluat työskennellä siten, että tavoitteet saavutetaan. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja sinulla on vahva kyky kuunnella asiakkaiden tarpeita, vakuuttaa heidät ammattitaidollasi ja olla heidän luottamuksen arvoinen. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet saumattomasti tiimissä. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, sillä suurin asiakaspotentiaali on ulkomailla. Laajemman kielitaidon katsomme eduksi.

Miksi juuri Kinnusen Myllylle?

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja kovaa vauhtia kansainvälistyvään yritykseen, jolla on vahvat ja arvostetut pohjoiset juuret sekä pitkäjänteinen ja tulevaisuuteen suuntaava tekemisen meininki. Avainasemassa meille ovat tyytyväiset asiakkaat ja tuotteet, joista voimme olla ylpeitä. Kiitosta saammekin rehtiydestä, korkeasta osaamisestamme, toimintavarmuudestamme ja asiakaspalvelustamme. Pääset siis työskentelemään osana huippuammattilaisten hyväntuulista tiimiä! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 14.9. klo 9-10 ja 24.9. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.9.2020 mennessä osoitteessa www.eilakaisla.fi