(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö AV & Broadcasting
Kauko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme rautaisten ammattilaistemme joukkoon uutta kollegaa myymään Panasonicin AV ja Broadcasting -huipputuotteita.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on B2B kenttämyynti loppuasiakkaillemme ja jälleenmyyjille koko Suomen alueella. Vastuullasi on myös asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tuotekoulutus ja neuvonta. Asiakkaitamme ovat mm. suunnittelijat, rental-toimijat, konferenssikeskukset, yliopistot. Hankkeet ovat usein kooltaan ja teknisiltä vaatimuksiltaan haastavia ja myyjänä ymmärrät, miten niihin vaikutat. Vastaat osaltasi Kaukon tiimin jäsenenä raportoinnista, hinnoittelusta, myyntisi suunnittelusta ja aikataulutuksesta.

Sinulla on IT/verkko-osaamista ja ymmärrys AV-esitys-, tallennus- ja streaming-järjestelmien work flowsta ja siitä, kuinka signaaleja reititetään ja jaellaan. Arvostamme Pro AV-kokemusta, jo olemassa olevia alan kontakteja ja verkostoa sekä streaming- että broadcasting -osaamista.

Asiakassuhteissasi olet rohkea ja viet loppuun aloittamasi asiat. Olet ratkaisuhenkinen ja organisointikykyinen. Olet innovatiivinen ja aidosti kiinnostunut uusista teknologioista ja digitaalisista ratkaisuista. Sinulla on esim. kaupallinen tai IT-koulutus ja useamman vuoden kokemus vaativista B2B IT/AV -myyntitehtävistä. Tehtävässä painottuu enemmän myynnin hallinta kuin tekninen asiantuntijuus.

Tarjoamme inspiroivan, ennakkoluulottoman ja start-up-henkisen työyhteisön ja näköalapaikan, jossa sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi esimerkiksi IoT:tä hyödyntävien uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen rakentajana. Liity mukaan Kaukon edelläkävijöiden joukkoon!

Kauko Oy:stä löydät lisää tietoa osoitteessa www.kauko.com. Heräsikö mielenkiintosi? Soita! Lisätietoa tehtävästä antaa viikolla 33 (12-16.8.) sales manager Juha Lindqvist, Kauko Oy, puh.  040 590 0916, juha.lindqvist@kauko.com, sekä viikolla 34 (19-23.8.) Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, puh. 0400 661 180 ja Sakari Pitkänen, puh. 0400 707 011 Odotamme hakemustasi ja cv: täsi palkkatoiveineen 26.8.2019 mennessä osoitteeseen info@smarthc.fi.