Myyntipäällikkö autotaloon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Vuonna 1992 perustettu Auto-Jeni Oy on Varkaudessa ja Pieksämäellä toimiva täyden palvelun autotalo.  Uusien ja remontoitujen tilojen sekä nykyaikaisten välineiden avulla, ammattitaitoinen henkilökunta palvelee kaikissa huoltoon, kolarikorjaukseen ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä.

Haemme Auto-Jenin palvelukseen myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Varkauteen

Myyntipäällikön roolissa vastaat tulosvastuullisesti Toyotan uusien ja käytettyjen autojen myynnistä osallistuen myös itse myyntityöhön. Asetat arjessa itsellesi ja alaisillesi myyntitavoitteita ja aktiivisesti seuraat ja edesautat tavoitteisiin pääsyä. Työhön sisältyy myös myyntitoiminnan kehittämistä ja -suunnittelua sekä markkinointia, joten pääset kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan tiimisi onnistumiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä muiden palveluiden tai tuotteiden parissa. Eduksi lasketaan myös kaupallinen koulutus.
Omalla asiakaspalveluhenkisellä esimerkilläsi kannustat tiimiäsi hyviin suorituksiin ja tarvittaessa olet jämäkkä ja päämäärätietoinen joukkueesi johtaja.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden paikkakunnan myydyimpien automerkkien palveluksessa, mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen unohtamatta dynaamista hurtilla huumorilla ja lujalla ammattitaidolla työskentelevää työyhteisöä. Auto-Jeni tarjoaa työntekijöilleen hyvät henkilöstöedut.
Palkkaus muodostuu pohjasta ja provisiosta, luoden kilpailukykyisen ja kannustavan palkkausmallin.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424493
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus