(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö autoilu- ja ilmailusektorille
SNT-Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Tamperelaista tekstiiliosaamista löytyy taivaalta ja työvaatteista.
Jos olet lentänyt kotimaisen lentoyhtiön koneella tai pidät Suomessa tehtyjä työvaatteita, olet käyttänyt SNT-Groupin tuotteita. Suomen Nauhatehtaan nauhat, tereet, vetoketjut, napit, kiristimet ja muoviosat ovat olennainen osa kaikkea vaatetusta farkuista haalareihin, ja kulkuvälineet busseista Airbusiin ovat jo vuosikymmeniä luottaneet yhtiömme istuinverhoiluihin. SNT-Group Oy:n pääasiakaskunta muodostuu vaatetus-, tekstiili-, huonekalu-, ajoneuvo- ja ilmailuteollisuudesta. Niiden lisäksi SNT-Group valmistaa ja välittää tuotteita ja erilaisia tarvikkeita ainakin 61 muulle eri toimialalle Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on toiminut jo vuodesta 1948 alkaen.

Toimintamme kasvaessa autoilu- ja ilmailusektorilla haemme nyt joukkoomme
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
ottamaan vastuulleen kotimaan teollisuusmyyntimme asiakassalkkua sekä kasvamaan kanssamme ilmailualan ykköseksi.

Oletko tavoitteellisesta myyntityöstä syttyvä myynninammattilainen, joka nauttii tulosten saavuttamisesta ja itsensä kehittämisestä? Kasvaako nälkä syödessä ja haluat kehittää itseäsi sekä kasvaa yhä suurempiin saappaisiin? Haluatko tehdä suomalaista teollisuutta ja avainlipputuotetta tunnetuksi myös maailmalla? Tässä tehtävässä edes taivas ei ole rajana koska pääset kehittymään myös ilmailualan saralla.

Tehtävässä tulet vastaamaan oman asiakassalkkusi kasvattamisesta ja kehittämisestä kotimaassa. Tehtävä on uusi mutta saat vahvan pohjan myynnillesi olemassa olevista asiakkaista. Kasvatat salkkuasi aktiivisesti lisämyynnillä sekä uusilla avauksilla. Asiakkaitasi tulee olemaan esimerkiksi maahantuontiyritykset, tukkuliikkeet, autovalmistajat, -varustelijat sekä -varaosaketjut. Toimit Tampereen toimipisteestämme käsin mutta olet valmis liikkumaan asiakkaissa viikoittain. Osallistut kansainvälisille messuille ja teet kauppaa sujuvasti myös englannin kielellä. Saksan kielen taito katsotaan eduksesi.

Etsimämme henkilö on hankkinut jo kokemusta myyntitehtävien parista. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi kaupallisen tai teknisen puolen osaaja. Persoonaltasi olet tavoitteellinen mutta pitkäjänteinen. Olet avoin uusille asioille ja kykenet mukautumaan ja pysymään rauhallisena tiukoissakin neuvotteluissa. Kykenet tekemään tarvittaessa nopeitakin päätöksiä ja viet kauppaa kohti maalia varmoin ottein.

Tarjoamme sinulle tunnetun suomalaisen teollisuusyrityksen tuotteet, ympärillesi saat huumorintajuiset kollegat sekä mahtavan työyhteisön. Taustalla sinulla on esimiehesi vahva tuki ja matkan alkuun tulee kattava perehdytys niin tuotteisiin, asiakkaisiin kuin toimintaankin. Mikäli tämä paikka kolahtaa juuri sinun uratavoitteeseesi laitathan hakemuksesi meille viimeistään 2.3.2020 www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila p. 050 386 9841.