(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö asuntomyyntiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Haemme Turkuun/Lounais-Suomen alueelle

Myyntipäällikköä asuntomyyntiin

Työskentelet Turun alueen yksikkömme asuntomyyntipäällikön tehtävissä myynnin sekä myynnin esimiestehtävien parissa. Osallistut yksikkömme asuntohankkeiden suunnittelunohjaukseen myynnistä saadun palautteen pohjalta, ja kehität toimintaamme osana yksikkömme johtoryhmää.

Etsimme

Olet raudanluja myynnin ammattilainen, joka saattaa kodit ja ihmiset yhteen. Laadukas asiakaspalvelu ja asiakkaidemme unelmien toteuttaminen on sinulle sydämen asia, ja teet kunnianhimoisesti töitä tavoitteidemme saavuttamisen eteen. Olet palvelualtis, ja ideoit ja tarjoat aktiivisesti ja oma-aloitteisesti ratkaisuja asiakkaille edistäen koko asuntomyyntitiimin työskentelyä. Innostat ja tuet myyntitiimiämme päivittäisessä työssä, ja varmistat tiimin menestyksen.

Sinulla on

  • näyttöjä menestyksekkäästä esimies- ja myyntityöstä
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • sujuva suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito
  • tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupalliselta alalta

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen uudisasuntokaupasta ja siihen liittyvien prosessien tuntemuksen.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Riikka Korkia-aho, puh. 050 362 4305.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.10.2018 mennessä.