(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Andritz Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2018

Haemme kokenutta myyntipäällikköä ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonan monipuoliseen työtehtävään VARKAUTEEN tai HELSINKIIN. 

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Tehtäväsi myyntipäällikkönä on johtaa kattilalaitosten myyntiprojekteja kansainvälisillä markkinoilla.

Työssäsi johdat myyntiprojekteja ja vastaat niiden organisoimisesta ja omalla toiminnallasi pidät huolen siitä, että asiakas tulee saamaan tarpeet täyttävän ja kilpailukykyisen tarjouksen.
Huolehdit kokonaisuuksista ja tulet johtamaan myyntitiimiä neuvotteluissa asiakkaiden kanssa. Osallistut myös muiden ulkoisten sekä sisäisten sidosryhmien neuvotteluihin ja palavereihin sekä hoidat omalta osaltasi myös tarjousdokumentaation tekemistä sekä markkinointia.

Edellytämme valitulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.
Lisäksi sinulla olisi hyvä olla jo entuudestaan kokemus/ymmärrys voimalaitosprosessista sekä niihin kuuluvista laitteista. Eduksesi myös luetaan jos sinulla on jo aiempaa kokemusta suurten investointiprojektien myynnistä.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii tekijältään myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, matkustusvalmiutta sekä johtamiskykyä.
Työskennellessäsi yhtä aikaa monien eri tekijöiden kanssa, tulee sinun myös hallita oman työsi organisoiminen sekä selkeät ja sujuvat kommunikointitaidot.

ANDRITZ Oy:n myyntipäällikön tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa ja mielenkiintoisessa työssä, jossa pääset hoitamaan tehtäviä monipuolisesti merkittävien teollisuusprojektien parissa. Tarjolla on vakituinen työsuhde hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä työsuhde-etuineen sekä mahdollisuus rakentaa uraa ja edetä tulevaisuudessa vieläkin haastavampiin tehtäviin.
Yrityksen työntekijänä sinulla on taustalla tiimin tuki ja apu sekä näköalapaikka maailmanlaajuisessa organisaatiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kysy rohkeasti tehtävään liittyviä lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.