(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020


Sytytkö myynnistä? Onko työotteesi aktiivinen ja siinä on tekemisen meininki?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen energistä ja työstä innostuvaa 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.


Työssäsi olet avainasemassa ratkaisemassa asiakkaidemme henkilöstötarpeita. Olennainen osa rooliasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen kumppanuuksiksi. Myyntiin painottuva työpäiväsi koostuu aktiivisesta asiakkaiden kontaktoinnista ja asiakaskäynneistä sekä tarjous- ja sopimusneuvotteluista. Pääset itse vaikuttamaan asiakasverkostosi rakentamiseen ja hyödyntämään jo olemassa olevia kontaktejasi.

Toivomme sinulta aikaisempaa myyntikokemusta B2B -myynnistä ja halua menestyä työssäsi. Liiketaloudellinen ymmärrys ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa auttavat sinua pääsemään asetettuihin tavoitteisiin. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja näet aina uuden päivän mahdollisuutena onnistua työssäsi. 

Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat oppia uutta sekä otat myös itse oma-aloitteisesti selvää asioista. Et hätkähdä muuttuvia tilanteita ja toimit hektisissäkin tilanteissa tehokkaasti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa yhdistyy vastuu ja vapaus. Tiimissämme on kannustava ja iloinen ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa, Koskitalossa. Palkkaus on neuvoteltavissa ja perustuu työssä onnistumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Vuoristo puh. 044 740 4503 tai niina.vuoristo@alenconsulting.fi.

Tule osaksi Alenin tiimiä ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=622 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä vuodesta 1993 lähtien. Perheyrityksen omistajana ja toimitusjohtajana toimii Nina Koskinen. Toimistomme sijaitsee Tampereen ytimessä, Tammerkosken kupeessa.

Meidät tunnetaan pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina jo lähes 30 vuoden ajalta. Yrityksemme kasvun ja kehityksen myötä palvelemme asiakkaitamme joustavasti kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi