(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Adeccolle Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2017Työn kuvaus:
  Liiketoimintamme kasvaessa haemme myyntipäällikköä vastaamaan myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Työ painottuu HR -palveluiden myymiseen alueen yrityksille. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta:
  Etsimme hyvää joukkuepelaajaa, joka kykenee huippulaadukkaaseen asiakastyöhön. Kokemus asiakassuhteiden hoidosta, uusasiakashankinnasta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä palvelujen myynnistä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelutoimialasta, yrityksistä ja valmiit verkostot alueella ovat eduksi. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaamme kohtaan ja oikea asenne.
 
Työ maailman suurimmassa henkilöstöalan yrityksessä vaatii jatkuvaa oppimista, itsensä kehittämistä, liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista sekä erittäin nopeaa reagointia. Asiakkaamme odottavat, että meillä pysyvät langat käsissä tiukoissakin tilanteissa. Nautit vuorovaikutustilanteista ja asiakasrajapinnassa toimimisesta ja haluat haastaa itsesi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Päätehtäväsi ovat myynnillisten mahdollisuuksien löytäminen ja sopimusten solmiminen. Luot kontakteja asiakasyritysten avainhenkilöihin ja rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita. Myyntityötä tehdään pääsääntöisesti ”kentällä” asiakasrajapinnassa ja alussa pääpaino on uusasiakashankinnassa, jatkossa myös omien asiakassuhteiden kehittämisessä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Työ on vaativaa, mutta vastapainoksi saat huipputiimin ympärillesi. Sinua odottaa hauska ja kannustava työyhteisö, joka on sitoutunut yhteisen menestyksen saavuttamiseksi.
 
Haethan tehtävää pikaisesti rekisteröitymällä hakijaksi adecco.fi. Liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy

30.9.2017. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Ari Hjelm, +358 40 555 1239 tai  ari.hjelm@adeccogroup.com .
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Ari Hjelm 0405551239.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntipäällikkö


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ari Hjelm, 0405551239


Toimipaikka:  Vaasa