(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Adara Pakkaus Oy, Valkeakoski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019


Adara Pakkaus Oy tarjoaa kaikki pakkaamiseen liittyvät kuitupohjaiset ja ympäristöystävälliset pakkausratkaisut suunnittelusta ja materiaaleista alkaen pakkausautomaatioon, logistiikkaan sekä myymälänäkyvyyteen saakka. Tähtäämme kaikessa yhteen asiaan: parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen. Siksi olemme asiakkaillemme strateginen kumppani.

Palvelemme asiakkaita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Suurimmat asiakassegmenttimme edustavat elintarvike-, paperi-, virvoitusjuoma- ja panimoteollisuutta sekä päivittäistavarakaupan alaa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä meillä on noin 140. Lisätietoja: www.adara.fi

Haemme kasvua ja etsimme nyt Valkeakoskelle sinua aktiivinen ja yhteistyökykyinen

Myyntipäällikkö

Tulet osaksi myyntitiimiämme ja työsi painottuu nykyisten asiakkuuksien ja asiakassuhteiden hoitamiseen sekä uusasiakashankintaan. Taustasi puolesta voit olla kokeneempi myynnin osaaja tai tuleva myynnin ammattilainen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. suunnittelijoidemme ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa, luoden asiakkaillemme toimivat ja tehokkaat ratkaisut sekä erinomaisen palvelukokemuksen.

Odotamme sinulta erityisesti kaupallista ajattelutapaa ja voimakasta halua tehdä myyntityötä. Pakkausalan tuntemus on sinulle eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ohjaa menestystäsi ja toimit itseohjautuvasti kohti tavoitteita. Olet rento, mutta myös ratkaisuhakuinen persoona, joka pystyy hahmottamaan teknisen myynnin kokonaisuutta. Kommunikoit hyvin suomen ja englannin kielellä ja sinulla on valmiudet tekniseen tarjouslaskentaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä hyvän mahdollisuuden olla mukana kehittyvää ja menestymishaluista yritystämme ja toimintaamme. Onnistumistasi tukevat niin korkealaatuiset tuoteratkaisumme kuin eteenpäin katsovan organisaatiomme ammattilaiset.

Lisätietoja tehtävästä perjantaisin 13.9., 20.9. ja 27.9. Adara Pakkauksen myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Erma puh. 0500 748 699 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 29.9.2019 mennessä.