(Poistunut julkaisusta)

Myyntiorientoitunut palvelumuotoilija
Jyväskylän Yritystehdas

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme rohkeaa ja ennakkoluulotonta myyntiorientitunutta palvelumuotoilijaa starttaamaan Demolan toimintaa Jyväskylään! Demola on opiskelijoiden ja yritysten yhteiskehittämisalusta, jonka avulla ratkotaan yhdessä yritysten ajankohtaisia haasteita. Demola-valmentajana tehtävänäsi on luotsata yritysten ja opiskelijoiden tiimejä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin! Demolassa korostuvat kansainvälisyys ja monialaisuus. Demola toimii myös kipinänä tulevaisuuden startupeille.

Tärkeitä ominaisuuksia ovat joustavuus ja aktiivinen ote myyntityöhön, sillä valmentaja vastaa myös projektien myynnistä. Asiakkuuksien hoito ja verkostojen luominen on sinulle tuttua. Odotamme sinulta vahvaa palvelumuotoilun osaamista sekä valmennuskokemusta ja fasilitointiosaamista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Roolissasi usean tiimin valmentajana huolehdit siitä, että prosessi toimii, ja aikataulut pitävät tiiviissäkin tahdissa. Projektit toteutetaan englanniksi, joten tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Meillä olet osa asiantuntevaa yrityshautomotiimiä, joten Demolan ohella pääset haastamaan itseäsi myös kasvuyritysten parissa. Lähde mukaan tiimiimme, jossa odotamme sinulta rohkeutta ja yhteistyötaitoja. Työssäsi olet osa Demolan globaalia verkostoa, jolta saat työkaluja ja tukea valmennustyöhön. Demolaa toteutetaan yli kuudessatoista maassa ja yli viidessäkymmenessä yliopistossa.

Toiminnan käynnistymisvaiheessa erityisesti ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus ovat arvostamiamme ominaisuuksia. Olemme itseohjautuva tiimi, jossa yksilöillä on vapautta ja vastuuta. Intohimoisessa jengissämme pääset toteuttamaan osaamistasi joustavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä jokainen päivä tarjoaa jotain uutta.