Myyntineuvottelijoita
If Vahinkovakuutus Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Voisi kai sitä kutsua myyntineuvottelijaksi. 

Mutta itse asiassa haemme kaiken arvokkaan turvaajaa.

Oletko ajatellut, että ilman vakuutuksia haave uudesta kodista voisi jäädä vain ajatukseksi? Tai että ilman vakuutuksia aktiivinen harrastaminen tai uuden matkakohteen tutkiminen voisi saada tuntemaan olosi epävarmaksi? Olemme rinnalla, kun kodin avaimet vaihtavat omistajaa, tai kun pakkaat laukkusi seuraavaa matkaa varten. Seisomme asiakkaidemme rinnalla ja varmistamme, että he ovat oikein vakuutettuja sekä elämää mullistavissa tapahtumissa että ihan arkipäiväisissä tilanteissa. Autamme heitä turvaamaan kaiken heille arvokkaan ja annamme varmuutta unelmien toteuttamiseen. 

Tehtäväsi 

Etsimme tulevaisuuden vakuutusalan ammattilaisia proaktiiviseen myyntityöhön. Myyntineuvottelijana Ifissä turvaat asiakkaidemme päivittäistä elämää varmistamalla, että asiakas on oikein vakuutettu. Nautit myynnillisistä onnistumisista, tavoitteellisesta työskentelystä ja itsesi kehittämisestä. Tavoittelet työssäsi aina erinomaista asiakaskokemusta jokaiselle asiakkaallesi ja pidät huolen, että heidän vakuutusturvansa on oikea. Työssäsi kontaktoit henkilöasiakkaita puhelimitse vauhdikkaassa Customer Center -ympäristössä. Käytössäsi on alan parhaat työvälineet digitaalisesti tapahtuvaan myyntityöhön. 

Tiimisi 

Meillä pääset mukaan ammattitaitoisten myyntineuvottelijoiden joukkoon. Olet osa noin 80 henkilön myyntiorganisaatiota, jossa jokaisen työpanoksella on valtava merkitys Ifin menestyksessä ja asiakkaidemme sujuvan arjen mahdollistajana. Työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitamme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Kanssamme saat työkaveriesi ja esimiehesi jatkuvan tuen ja kannustuksen, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen menestyksekkääseen myyntityöhön. Lupaamme huippuluokan välineet kehittää omaa myyntiosaamistasi ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Pääset myös osaksi Pohjoismaiden suurinta vakuutusyhtiötä ja matkallemme kohti parasta työpaikkaa. 

Kuka olet? 

Arvostamme erilaisia kokemustaustoja. Voit olla jo kokeneempi myynnin ammattilainen tai urasi alkuvaiheilla. Tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaista, sekä olet valmis tekemään kovasti töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on vahva tahto löytää asiakkaille oikeat ratkaisut. Edellytämme halua kehittää ja kehittyä, olethan siis valmis heittäytymään uusiin asioihin. Koska olemme digitaalinen edelläkävijä alallamme ja vauhdilla kehittyvä yritys, on tärkeää, että suhtaudut avoimesti muutoksiin. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi. Englannin ja ruotsin osaaminen on eduksesi. 

 

Käytännön asiat ja lisätiedot  

Aloitus: Maaliskuussa  

Sijainti: Turku tai Espoo 

Työsuhde: Vakituinen 

Viimeinen hakupäivä: 25.2. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Jukka Mäkiseen +358504242259 arkisin klo 10-16. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli toimithan nopeasti. 

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että hakija läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkastuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä. Lisäksi hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot