(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita - yritysvakuutusmyynti
If Vahinkovakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Voisi kai sitä kutsua myyntineuvottelijaksi.
Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa.

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun haluat tehdä tulosta ja pitää huolta yrityksesi kilpailukyvystä, haluat myös huolehtia, että olet suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Ja kun yllätyksiä kuitenkin joskus tapahtuu, haluat olla varautunut niihin parhaalla mahdolliselle tavalla. Remote Sales -yksikössämme olemme rinnalla, kun aloitteleva yrittäjä toteuttaa unelmansa tai kun perheyritys haluaa turvata toimintansa jatkuvuuden. Autamme uusia asiakkaitamme rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän liiketoimintansa jatkuvuuden varmistamiseksi.

Tehtäväsi

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on auttaa asiakasta ostopolun eri vaiheissa ja varmistaa yritysasiakkaidemme oikea turva asiantuntemustasi hyödyntäen. Remote Sales -yksikössä hankit Ifille uusia yrittäjä- ja yritysasiakkaita proaktiivisesti ja reaktiivisesti puhelimen ja digitaalisten työvälineiden avulla tiiviissä yhteistyössä muiden toimintojemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tiimisi  

Kanssamme pääset osaksi tavoitteellisesti työskentelevää tiimiä ja vahvaa valmentavaa kulttuuria, missä tuemme toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Asiakkaidemme lisäksi välitämme toisistamme ja pidämme myös hauskaa yhdessä. Meillä pääset mukaan pohjoismaiden johtavaan vahinkovakuutusyhtiöön ja matkalle kohti parasta työpaikkaa. If on vakaa työnantaja ja tarjoamme kattavat työsuhde-edut. 

Kuka olet?

Menestyminen meillä edellyttää, että olet rohkea, kasvuhaluinen ja tunnet aktiivisen myyntityön omaksesi. Sinulla voi olla kokemusta myynnistä, tai voit tuntea paloa kehittyä myynnin parissa. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaista, otat vastuun tehtävistäsi ja olet kiinnostunut jatkuvasti kehittymään työssäsi. Tehtävä edellyttää suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.

Käytännön asiat ja lisätiedot

Sijainti: Toimipiste sijaitsee Espoon Niittykummussa, ja keväällä 2021 muutamme täysin uudistettuihin tiloihin Espoon Keilaniemeen. Työtä on mahdollista tehdä myös joustavasti osin etänä.

Työsuhde: Vakinainen

Viimeinen hakupäivä: Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä mukaan vahvaan myyntiyksikköön, lähetäthän hakemuksesi (CV ja hakemuskirje) 31.1. mennessä.

Lisätietoja: Maija Kirves (rekrytoiva esimies), p. 044 516 4088 (20. – 21.1. klo 10-13 ja 27.1. klo 10-13) tai Pauliina Pusa (tuleva kollega), p. 040 067 7958 (arkisin klo 10-13)

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.