(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Vattenfallille - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Vattenfall on yksi Euroopan suurimpia sähkön ja lämmön jälleenmyyjiä sekä tuottajia. Suomessa tarjoamme ja kehitämme sekä yksityis- että yritysasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.Vattenfallin tavoitteena on olla ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä (Pohjoismaissa vuoteen 2030 mennessä). Keskitymmekin kehittämään asiakaslähtöisiä energiaratkaisuja ja toimittamaan taloudellista tuottoa omistajan odotusten mukaisesti tehokkaan toiminnan ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla.  
Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haemme Vattenfallin myyntitiimiin lisää innokkaita myyntieuvottelijoita. Oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut myyjä, tartu tilaisuuteen! Tehtävä on vuoden määräaikainen, sisältäen mahdollisuuden jatkoon. Tehtävään saat hyvän, kiinteän kuukausipalkan 2200 € / kk, sekä myyntituloksiin perustuvan kannustavan bonusmallin. Lisäksi tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat Helsingin Pasilassa. Vattenfall ja Eilakaisla yhteistyössä tarjoavat sinulle jatkuvaan kehittymiseesi panostavan vastuullisen työnantajan, joka tukee myös työhyvinvointiasi.

Tehtäviisi kuuluvat

Työssäsi kontaktoit kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Työ on puhelimitsetapahtuvaa outbound-ratkaisumyyntiä, sisältäen uusmyyntiä sekä lisämyyntiä joolemassa oleville asiakkaille. Tehtävässä on myös mahdollista päästä osallistumaanmyyntitiimin mukana muihinkin myyntiaktiviteetteihin, esimerkiksi messuille.Työajat sijoittuvat joustavasti välille klo: 9-19, mahdollisuus myöslauantaivuoroihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • positiivista asennetta ja innokkuutta tehdä töitä ketterässä työympäristössä
  • intoa kehittyä myyjänä yhteistyössä tiimin kanssa
  • halua kehittyä sähköalan asiantuntijaksi ja laajentaa osaamista
  • itseohjautuvuutta ja organisoitua työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin kielen taito on tehtävässä suuri etu, muttei edellytys
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia, käytössäsi on CRM - järjestelmänä MS Dynamics sekä Dialing soittojärjestelmä  
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mimmi Jussila, puh. 030 6090 570 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.4.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Toimi nopeasti!