Myyntineuvottelijoita Vattenfallille - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Vattenfall on yksi Euroopan suurimpia sähkön ja lämmön jälleenmyyjiä sekä tuottajia. Suomessa tarjoamme ja kehitämme sekä yksityis- että yritysasiakkaiden muuttuviin tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita.Vattenfallin tavoitteena on olla ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä (Pohjoismaissa vuoteen 2030 mennessä). Keskitymmekin kehittämään asiakaslähtöisiä energiaratkaisuja ja toimittamaan taloudellista tuottoa omistajan odotusten mukaisesti tehokkaan toiminnan ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla.
 

Haluatko omassa työssäsi kuluttajien ja yritysten valintojen kautta vaikuttaa puhtaaseen ilmastoon ja tulevaisuuteen? Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Olemme yhteistyössä Vattenfallin kanssa rakentamassa uutta tiimiä, jonka tarkoituksena on tavoittaa kattavasti kuluttajia ja yritysasiakkaita.
Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle lämpimän, sinua odottavan ja työtäsi arvostavan sekä tukevan työyhteisön. Lisäksi tarjoamme viihtyisät ja modernit työskentelytilat Helsingin Pasilassa. Tehtävään saat hyvän peruspalkan ja aidosti kannustavan bonusmallin. Vattenfall ja Eilakaisla yhteistyössä tarjoavat sinulle jatkuvaan kehittymiseesi panostavan vastuullisen työnantajan, joka tukee myös työhyvinvointiasi.

Tehtäviisi kuuluvat

Työssäsi kontaktoit kuluttaja- ja yritysasiakkaita ja autat heitä löytämään parhaita sähköratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Työ on puhelimitse tapahtuvaa outbound-ratkaisumyyntiä, mutta on mahdollista, että pääset myös osallistumaan myyntitiimin mukana muihinkin myyntiaktiviteetteihin, esimerkiksi messuille. Työajat sijoittuvat joustavasti välille klo: 9-19, mahdollisuus myös lauantaivuoroihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • positiivista asennetta ja innokkuutta tehdä töitä ketterässä työympäristössä
 • intoa kehittyä myyjänä yhteistyössä tiimin kanssa
 • halua kehittyä sähköalan asiantuntijaksi ja laajentaa osaamista
 • itseohjautuvuutta ja organisoitua työskentelyotetta
 • sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsin kielen taito on tehtävässä suuri etu, muttei edellytys
 • hyviä tietoteknisiä valmiuksia, käytössäsi on CRM - järjestelmänä MS Dynamics sekä Dialing soittojärjestelmä  
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mimmi Jussila, puh. 030 6090 570 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Tehtävät täytetään hetisoveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1111917
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa