(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Vantaalle, #teleduuni
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto Vantaalla hakee myyntineuvottelijoita vahvistamaan rautaisten ammattilaisten joukkoa.

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme alan parhaita työvälineitä hyödyntäen.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, sekä jatkossakin monipuolista valmennusta työssä.

Työaikasi on kolmena tai neljänä iltana viikossa maanantaista torstaihin klo 16.30 – 20.30. Sanomien myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 9. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi Sanoman monipuolisessa ja kiehtovassa ympäristössä.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni.

Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2018. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Tuomo Taskila p. 0400 650 522.