(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita (Valkeakoski ja Akaa)
Communicare Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Haemme asiakkaallemme Communicare Finland Oy:lle suorarekrytointina MYYNTINEUVOTTELIJOITA monipuolisiin myynnin ja markkinoinnin toimeksiantoihin.

Communicare Finland Oy on vuonna 2011 perustettu Contact Center -palveluita tarjoava yritys. Yrityksen perustajilla on alalta yli 50 vuoden ja yli 3500 myynti- ja asiakaspalveluprojektin käytännönkokemus lukuisilta toimialoilta, BtoB- sekä BtoC - sektoreilta. Communicare toimii 11 eri paikkakunnalla ja yritys on ASML:n hyväksymä Reilu Työnantaja.

Tämä on työ, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun mestariksi. Toivomme hakijoilta sanavalmiutta sekä motivoitunutta asennetta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme Sinulta:
- Kykyä kartoittaa asiakkaan tarpeita
- Myyntihenkisyyttä ja asiakaspalvelutaitoa
- Hyvää paineensietokykyä
- Sitoutumista tuloshakuiseen työskentelyyn
- Iloista ja positiivista asennetta
- Oma-aloitteisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Kohtuullisia atk-taitoja.

Tarjoamme sinulle mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin, vankan asiakaspohjan, kannustavan palkkauksen (kiinteä palkka + myyntibonukset), kattavan ja monipuolisen koulutuksen sekä laadukkaat työkalut. Työ on päivä- 8-16 tai iltatyötä 16-20:30, tarvittaessa lauantaisin, sovittavissa olevat joustavat työvuorot.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa: www.go-on.fi. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Tampere, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.