(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita vakuutuspalveluihin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
Myyntineuvottelijoita vakuutuspalveluihin Kuopioon

Oletko myynnistä innostuva ja tavoitteellinen henkilö? Sinulta löytyy halua kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä. Mikäli tunnistit itsesi näistä, olet etsimämme henkilö. Palvelumme kasvaessa haemme Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, myyntineuvottelijoita työskentelemään vakuutuspalvelut-tiimiin.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluvat henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja myyntityö puheli-mitse (in+out), sekä chat- ja verkkoviestien hoitaminen. Tehtävänä on asiakkaiden vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen ja uusien palveluiden myynti sekä ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi. Lisäksi tiimissämme hoidetaan yritysasiakkaiden vuositarkastusten ajanvarauspalvelua sekä erilaisia projektiluontoisia työtehtäviä.

Odotamme

Odotamme sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen kielitai-to, etenkin ruotsin ja englannin kielen osaaminen, sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa kirjallista viestintää.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Huippu tiimin, jossa positiivisuus näkyy asenteesta. Tarjoamme Sinulle kiinteän kilpailukykyisen kuukausi- tai tuntipalkan, sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja työympäristön.

Tiedot

Haku päättyy: 27.5.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: 28.5.2018
Työsuhteen kesto: toistaiseksi voimassa oleva (6kk koeaika)
Työaika: 30-37,5 h/vko, klo 8:00-22:00 välillä
Työpaikan sijainti: Savilahdentie 6, 70210 Kuopio
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27857&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukois-samme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi moni-kanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.
Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.