(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Turkuun
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Etsimme MYYNTINEUVOTTELIJOITA puhelinmyyntiin Turkuun

Kartoitamme, suunnittelemme ja räätälöimme ratkaisut aina asiakasta kuunnellen ja yrityksen tarpeiden mukaan. Kotisivujen toteutus, Google- ja Facebook -mainonta kuuluvat valikoimaamme. Käytössämme on ylivoimainen tarjoama Suomen suosituimpia medioita ja ratkaisuja. Tuotteitamme on ilo myydä. Tulet aluksi keskittymään ja kehittymään yhden tai muutamien tuotteiden myynnissä, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuudet laajentaa osaamistasi oman motivaatiosi mukaan. Työ alkaa tammikuussa.

Tehtäväsi on ottaa yhteyttä puhelimitse yritysasiakkaisiimme ja tarjota heille Sanoman monikanavaisia mediaratkaisuja. Panostamme vahvasti digituotteisiin, joten eduksi on vahva verkon tuotteiden osaaminen ja myyminen. Hyödynnät erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja myyt ideoita ja ratkaisuja mainonnan ja markkinoinnin päättäjille. Voit olla kokenut puhelinmyynnin ammattilainen tai innokas kehittymään sellaiseksi. Mediatuotteiden tuntemus ja uusasiakashankinnan kokemus ovat eduksi, mutta eivät edellytyksiä. Tärkeintä meille on oikea asenne, tekemisen meininki ja halu oppia!

Tarjoamme

  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan. Näin voit rauhassa sisäistää Roudan mediamyynnin tiedot ja taidot
  • Saat meiltä kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen 
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhösi ja olla oman työsi pomo
  • Sitoutuneen ja erittäin kokeneen myyntijohdon 
  • Huikean työyhteisön, jossa pelataan yhteen hiileen ja iloitaan onnistumisista
  • Täysin ylivertaisen tuotesalkun
  • Motivoivat kannustimet, mm. henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin ja muita vaihtuvia etuja
  • Joustavan työajan
  • Rennon työympäristön, jossa tekeminen on ammattimaista ja osaamisen kehittämiseen panostetaan

Routalaisen sanoin

Turun myyntitiimissä toukokuussa 2017 aloittanut Santeri Salonen kertoo:

- Parasta on se, että voin itse päättää tulenko toimistolle 7:00 vai 9:00. Tuoretta kahvia on aina! Täällä saat olla just oma ittes eikä tartte esittää yhtään mitään muuta, kukaan ei tuomitse.    

Roudalla työskentely on jokapäiväistä jännitystä positiivisella tavalla. Aina ei edes tarvitse konkreettisesti onnistua, riittää, että pyrkii hoitamaan oman ruutunsa ja siitäkin jo palkitaan.  Esimiehet ovat korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat olkapäästä kiinni, mikäli homma ei mene täysin jiiriin. Tukea saa aina.

Pitkäjänteisyys on tuottanut tulosta. Nykypäivänä kauppa käy ja tienestinikin näyttävät melkein jo tuplasti paremmalta kuin raksalla. Alun perin olen timpuri ammatiltani. Kiitos tästä kuuluu mahtaville kouluttajille Roudalla. Loppupeleissä asioita oppi nopeasti tästä digitaalisesta maailmasta.

Suosittelen, jos kaipaat arkeen jännitystä ja haluat itse päättää oman palkan. Pääasia, että sulla on sana hallussa, asenne ratkaisee.

 

Toukokuussa 2018 Turun myyntitiimissä aloittanut Lilli Virtanen kertoo:

- Parasta Roudalla on työilmapiiri, työtoverit sekä muiden aito kannustus.

Täällä välitetään työntekijöistä ja halutaan, että ihmiset viihtyvät. Työilmapiiri on heittämällä paras, johon olen työurallani törmännyt!

Olen kokenut onnistuneeni monessa asiassa ja oppinut itsestäni myös paljon. Onnistumisista iloitsee samalla koko tiimi.

Suosittelen, Routa on hyvä työnantaja, meillä on täällä parhaat kannustimet, työkaverit ja esimiehet!

Hakeminen

Innostuitko? Hae rohkeasti osaksi Turun tiimiämme 12.12 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Kristiina Lehto (HR-Developer) 045 631 6094.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi