(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Tampereelle
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Etsimme MYYNTINEUVOTTELIJOITA puhelinmyyntiin Tampereelle

Kartoitamme, suunnittelemme ja räätälöimme ratkaisut aina asiakasta kuunnellen ja yrityksen tarpeiden mukaan. Kotisivujen toteutus, Google- ja Facebook -mainonta kuuluvat valikoimaamme. Käytössämme on ylivoimainen tarjoama Suomen suosituimpia medioita ja ratkaisuja. Tuotteitamme on ilo myydä. Tulet aluksi keskittymään ja kehittymään yhden tai muutamien tuotteiden myynnissä, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuudet laajentaa osaamistasi oman motivaatiosi mukaan.

Tehtäväsi on ottaa yhteyttä puhelimitse yritysasiakkaisiimme ja tarjota heille Sanoman monikanavaisia mediaratkaisuja. Panostamme vahvasti digituotteisiin, joten eduksi on vahva verkon tuotteiden osaaminen ja myyminen. Hyödynnät erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja myyt ideoita ja ratkaisuja mainonnan ja markkinoinnin päättäjille. Voit olla kokenut puhelinmyynnin ammattilainen tai innokas kehittymään sellaiseksi. Mediatuotteiden tuntemus ja uusasiakashankinnan kokemus ovat eduksi, mutta eivät edellytyksiä. Tärkeintä meille on oikea asenne, tekemisen meininki ja halu oppia!

Tarjoamme

  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan. Näin voit rauhassa sisäistää Roudan mediamyynnin tiedot ja taidot
  • Saat meiltä kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen 
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhösi ja olla oman työsi pomo
  • Sitoutuneen ja erittäin kokeneen myyntijohdon 
  • Huikean työyhteisön, jossa pelataan yhteen hiileen ja iloitaan onnistumisista
  • Täysin ylivertaisen tuotesalkun
  • Motivoivat kannustimet, mm. henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin ja muita vaihtuvia etuja
  • Joustavan työajan
  • Rennon työympäristön, jossa tekeminen on ammattimaista ja osaamisen kehittämiseen panostetaan

Routalaisen sanoin

Tampereen myyntitiimissä lokakuussa 2018 aloittanut tuore routalainen Elisa Laine kertoo:

Parasta on leppoisa tekemisen meininki hulppeessa porukassa! Mukaansatempaava työpoppoo kannustaa toisiaan ja kattavan perehdytyksen myötä työ Roudalla on alkanut lupaavasti. Kaupannälkäisenä pidän kuitenkin mielessäni, että kyseessä on pitkän matkan juoksu. Työhön saa jatkuvasti tukea, on tsemppaavia kisoja, kosolti työsuhde-etuuksia ja joustoja, erilaisia tempauksia enempi tai vähempi työhön liittyen. Suosittelen lämpimästi - Opit joka päivä usean eri ammatin itsellesi. Sanoman tuotepaletilla vain taivas on rajana!

Hakeminen

Innostuitko? Hae rohkeasti osaksi Tampereen tiimiämme 27.3 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin myyntiryhmän päällikkö Kari Vataja 040 869 1854.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi