(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Tampereelle
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Me routalaiset olemme avuliaita asiantuntijoita ja haluamme, että asiakkaamme menestyvät. Kuuntelemme ja kunnioitamme sekä asiakkaita että työkavereita. Haemme neljää uutta routalaista myyntiimme. Työ alkaa huhtikuussa.

Myyntineuvottelijana tehtävänäsi on tarjota puhelimitse verkkomainonnan palveluita. Tarjoama koostuu Suomen tunnetuimmista mainospaikoista, jotka mahdollistavat tehokkaiden ja kannattavien kampanjoiden myymisen ja tekemisen.

Routa on osa Sanoman mediamyyntiä. Tarjoamme mainonnan ratkaisuja tunnettuihin mainosmedioihin, kuten Nelonen, Suomipop ja Aalto, Ilta-Sanomat, Helsingin Sanomat, Oikotie jne. Tarjontaamme kuuluu myös kovassa nousussa olevaa video- ja natiivimainontaa sekä jo tutumpaa Google- ja Facebook-mainontaa tai kuten huomaat, on myyntisalkussasi Suomen tunnetuimmat ja käytetyimmät mainospaikat. Tarjontamme on niin loistava, että edellytyksesi myynnissä onnistumiseen ovat mitä parhaimmat.

Käytössäsi on alan parhaat työkalut, jotka mahdollistavat tehokkaiden ja kannattavien kampanjoiden myymisen ja tekemisen.

Odotamme
  • Sinun ei tarvitse välttämättä olla vielä täysin oppinut tai kokenut myyjä. Voit olla etsimämme henkilö, kun ajattelet kuten me routalaiset.
  • Asenteesi on oikea; olet aktiivinen, positiivinen, oppimishaluinen ja myyntihenkinen.
  • Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi osaat palvella asiakkaitamme.
  • Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista.
Tarjoamme
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. Lisäksi työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan vähintään kolmen kuukauden ajan, jotta voit rauhassa sisäistää Roudan mediamyynnin tiedot ja taidot, joihin saat meiltä kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen.
  • Sitoutuneen ja erittäin kokeneen myyntijohdon.  
  • Hyvät urakehitysmahdollisuudet media-alalla.
  • Motivoivat kannustimet, mm. hyvinvointibudjetin sekä muita vaihtuvia etuja.
  • Viihtyisän ja rennon työympäristön.
  • Joustavan työajan.
Hakeminen

Tutustu tarkemmin Routaan työnantajana ja meihin routalaisiin täällä: http://www.mobiilimarkkinointirouta.fi/yritys/ihmiset

HAE ROUTALAISEKSI ja täytä hakemus 26.3.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin aluemyyntijohtaja Juha Nevalainen p. 050 312 5524 ja HR-koordinaattori Kristiina Saastamoinen p. 045 631 6094. Voit myös jättää soittopyynnön.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti!