(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita Sanomalle pääkaupunkiseudulle, #teleduuni
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman omat myyntitoimistot Vantaalla ja Helsingissä hakevat myyntineuvottelijoita vahvistamaan rautaisten ammattilaisten joukkoa.
 
Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.
 
Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Voit valita itse työaikasi: maanantaista perjantaihin klo 9-15.30 tai kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 16.30 – 20.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 9 ja Helsingin keskustassa Sanomatalossa. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta  sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Työsuhteesi voi olla tarpeidesi mukaan vakituinen tai määräaikainen. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Tuomo Taskila p. 0400 650 522.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .