(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelijoita pankkitiimiin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon


Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin


Tehtävät


Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon mittaisella perehdytysjaksolla.


Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalveluiden ulossoittotiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat olemassa olevien asiakkaiden kontaktoinnista ja tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisen karttuessa.


Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.


Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.


Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.


Asenne ratkaisee!


Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.


Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön.


Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.


Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia sekä määräaikaisia, tämä on neuvoteltavissa elämäntilanteeseesi sopivaksi Työtunnit tehtävässä 10 h/vko, 20 h/vko tai 37,5 h/vko. Palveluaikamme on ma-pe 9.00-20.00 ja la 10.00-16.00.

Tutustu videolla Opsetiin ja työntekijöidemme ajatuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok


Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI. Hakuaika päättyy 31.12.2018


Tiedot


Haku päättyy: 31.12.2018


Työ alkaa: sopimuksen mukaan


Työsuhteen kesto: vakituinen tai määräaikainen


Työaika: 10 h/vko tai 20 h/vko tai 37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Kuopio


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28519&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.